Timantit on ikuisia

’Tää ei tuu poistuu täältä koskaan, timantit on ikuisia ja mä lupaan pysyä aitona ja aina rokkaa koska timantit on ikuisia…”

Tuttu laulu jokaisesta kotipelistä, tuttu porukka yhdessä ympyrässä ja valmiina taistelemaan pisteistä. Tämä kausi on todellakin ollut uskomaton ja kuten laulussa sanotaan ”tää ei tuu poistuu täältä koskaan, timantit on ikuisia…” Niinhän se on, meidän joukkue on Suomen Mestari 2014!

Viimeinen pallo niitattu kenttään Nooran toimesta ja juhlat voi alkaa! Aina kysellään, että miltä Suomenmestaruus tuntuu ja tuntuuko se enää samalta kuudennen kerran. Mutta kuulkaa, kyllä se tuntuu aivan mahtavalta, onnenkyyneliä, iloisia ilmeitä, hymy on korvissa, huudetaan ja kiljutaan, hypitään ja halataan… Vetää sanattomaksi ja kuitenkin tunne on aivan uskomattoman upea! Eihän sitä aluksi tajua, mitä siinä voitetaan. Mutta siinä purkaantuu koko kauden onnistumisien tunteet, tuuletukset ja huudot. Olemme tosiaan vuoden 2014 Suomen Mestareita ja näin viikon jälkeen alkaa ymmärtää tilanteen. Tunne edelleen on upea, koska uskomattoman hieno kausi takana. Kauden aikana tuli paljon voittoja, mutta kyllähän sinne väliin mahtuu muutama harmittava tappio. Kuitenkin loppujen lopuksi näytimme, miten taidokasta lentopalloa osaamme pelata ja minkä takia olemme Euroopan yksi huippujoukkue.

CEV Cupin hieno menestys Euroopan huippumaita vastaan ja jopa maailman parasta joukkuetta vastaan listataan tänäkin kautena unohtumattomiin kokemuksiin. Nämä europelit ovat parasta kaudessa, koska silloin täytyy pelata huipputasolla ja vastustajana voi tosiaan olla olympiavoittajia. Europelit tuovat joukkueellemme kovuutta ja tasokkuutta pelaamiseen sekä tärkeää kokemusta. Tulevaisuutta ajatellen olisi mahdollisuus päästä vielä uudelle tasolle. Ehkä jonakin päivänä…

Haluan kiittää kaikkia, ketkä ovat olleet mukana tekemässä mestaruudesta mahdollista! Teitä on paljon, mutta jokaiselle sydämelliset kiitokset! Olen myös ylpeä jokaisesta pelaajasta, kaikki ovat antaneet oman panoksensa, ja pääsimme yhteiseen tavoitteeseemme. Nyt saa olla takki auki ja kulta kaulassa sekä hymyt huulilla!

Kiitos kaikille!

Terveisin

Kassu