Tähtisädettä ja täyspottia

Niin vaan vaihtui uusi vuosi tai vuosi uudeksi tänäkin vuonna:) Ja mie saan kunnian alottaa uuden vuoden blogikirjoitukset ja samalla pääsen toivottamaan joukkueen ja itseni puolesta Onnea ja Onnistumisia, Iloa ja Tähtisädettä Uudelle Vuodelle 2014 teille kaikille joukkueen mukana eläjille! Sehän tässä on positiivista, että kun mie alotan nämä kirjoitukset niin varmuudella voidaan odottaa, teidän lukijoiden onneksi, että suunta ja laatu ei voi olla kuin parempaan päin kauden ja kirjoitusten edetessä. Siinä mielessä taas jälleen kerran oiva osoitus seurajohdon taitavasta toiminnasta, tällä kertaa laskelmoinnista.

Vuosi vaihtui mukavissa tunnelmissa. Tässäkin yhteydessä tuli taas huomattua kuinka tärkeässä roolissa joukkuekaverit voivatkaan olla. Tällä kertaa hyö auttoivat minnuu unohtamaan jo pitkään lapsuudesta kantamani taakan, illuusion (=aistiharha … Googletin) ”ei raketteja voi ampua kun ne voi osua enkeleihin”. Tämä on luonnollisesti vaivannut minnuu aina vuodenvaihteessa. Suunnitelmissa kyllä oli ampua raketteja, kohdata tuo illuusio ja päästä yli siitä mutta onneksi päädyimme vain valamaan tinoja huonojen sääolosuhteiden takia. Ja oman vaaramomentin ampumiseen olisi tuonut itse ampujat pinkki ja possu. Joukkuekaverit veivät minut ystävällisesti viihtymään niin etten ennättänyt murehtimaan ilotulitteiden aikaansaamia tuhoja. Uuden vuoden polku on nyt paljon kevyempi aloittaa. Toisaalta myös siksi kevyempi, että sain joulupukilta lahjan, jonka sanomalla ”be strong” mennään rytisten kohti uuden vuoden haasteita niin henkilökohtaisella tasolla kuin joukkueenakin.

Se on siis T niin kuin Tammikuu: Tapahtumarikas. Työntäyteinen. Tiukkatahtinen. Turkki. Täynnä Toivoa, Toistoja, Taistelua, Tunteita, Taktiikkaa, Tilastoja, Taitoa ja Tietoakin. Tavoitteita unohtamatta. Täydenpotin mahdollisuus. Toisille myös Tipaton tai Terveellinen! Yksi ”teellä ” alkava tulee myös mieleen tässä viel…Tom..tai siis kaksi..tai oikeastaan kol… Yleensä touhotan päivä kerrallaan eteenpäin sen enempää miettimättä mutta nyt piti ensi kertaa elämässä ihan oikeesti istahtaa ja ottaa hieno Tyttökalenterimme tarkempaan tarkasteluun (oikeastaan ei ole aiemmin niin hyvää kalenteria ollutkaan mitä tarkastella). Totta todella kalenterista ei juuri tammikuun osalta vapaa päiviä löydy.

Lauantaina kävimme Hpk:n vieraina Hämeenkaaressa. Matkamme suuntasi aluksi Kisakallioon. Ennen treenien alkua testailimme koris-taitojamme, kukin omalla menestyksellään. Kerrottakoon, että tilasto -Anssin heittokäsi oli hiukan jäässä mutta eihän koriksessa tarvitse välttämättä olla taitava, kunhan on vain pitkä. Hihapeli.. ööö seuraavaan aiheeseen. No, hilpeiden harkkojen jälkeen täytimme mahat Kisakallion pöperöillä ja matkamme jatkui Hämeenlinnaan. Hallilla meitä jo odottikin Piuha ja kenkävastaava Rone. Hyö olivat käyneet kuulemma a-tyttöjen peleissä dominoimassa. Noin valtavalla päivän itsetunnolla Ronen oli hyvä ottaa vastaan liigakaste. Eikä neitiä jännittänyt yhtään… hyvin se Rone meni! Meiltä puuttui tällä kertaa kokoonpanosta Duda, Ella ja Anu. Valitettavasti emme saaneet joukkueena itsestämme parasta osaamista esille. Toki mainita täytyy, että Rose ja erityisesti Piuha taisteli todella loistavasti mutta sekään ei tällä kertaa aivan voittoon asti riittänyt. Ailahteleva peli päättyi HPK:n eduksi 3-2. Kauden ensimmäinen tappio oli tosiasia. Kauniisti sanottuna harmittaahan se, mutta tämä on lentopalloa, tämä kuuluu urheiluun. Jokainen häviää joskus, nyt oli meidän vuoro. Tästä suunta siis vain ylöspäin. Eräs valmentajani junnuvuosilta joskus taisi sanoa: ”Mestareita eivät ole ne, jotka eivät koskaan kaadi, vaan ne, jotka nousevat aina ylös.” Joukkue matkasi kuitenkin piste mukanaan Saloon, mäkkärin kautta (se siitä Terveellisestä Tammikusta), mutta mie jäin kalastamaan lisäpisteitä.. Ei vainkaan, vaan jäin tsekkaamaan viime kaudelta tutut Hämeenlinnan hoodit yhdessä ystäväni Katjan kanssa. Ei ollut Birger Jaarlin katu siirtynyt mihinkään.

Täytyy myöntää, että ajatukset meinaa väkisin karata (miten niin miulla?) tulevan viikonlopun Suomen Cupin finaaliin. Jänskättää jonkin verran. Se lienee sallitaan ensikertalaiselle. Nyt pitää kuitenkin ensin keskittyä huolellisesti kohtaamaan Kuortaneen tytöt keskiviikkona kotisalissamme. Se ei tule olemaan helppo peli, vaan jokaisen on oltava valmiina ja hereillä alusta asti. Sen verran organisoidusti tulevaisuuden lupaukset Aapon komennuksessa pelaavat. Lauantain jälkeenÉ Taidanpa kuitenkin jättää seuraavan viikon pelispekuloinnit seuraavalle blokkaajalle. Parempi etten mainitse siitä Turkin joukkueesta mitään enkä ketään, sillä se todennäköisesti menisi pieleen ja pahasti. Kovia pelureita kuuleman mukaan koko joukkue (beeedooo beeedooo), mutta niin ollaan mekin!

Siispä: Tulkaa taas kaikki kannustuksin siivittämään meidät nappaamaan loput tarjolla olevat tammikuun pisteet vaikkei nyt ihan se täyspotti toteutunutkaan. Täyspotin nappasivat kuitenkin pikku leijonat ja meidän lentismiehet. Tuolla lentismiesten saavutuksella ja hienoilla peliotteilla hyö saivat aikaan positiiviset virtaukset koko lentopalloilevalle väelle. Hyvä Suomi ja Onnea ( etenkin miun ja Rosen lempparille Latelle, oot ihq. T. Irmeli ja Koskelo)

Tärkeä lisäys vielä: onnittelut myös meidän Vikille, Roselle ja peppupämmi-Anulle joulukuun tähdistöön pääsystä. Mikäs tässä on pelatessa tuollaisten tähtien rinnalla.

Putki