Tervetuloa uudet joukkuekaverit!

Moi kaikille, tässä ensimmäinen blogini tältä kaudelta, joka koskee viime viikkoa, joka oli kesän viimeinen viikko.

Viikkoni alkoi kahdella harjoituksella maanantaina. Juoksimme ulkona ja yllättäen sää oli hyvä. Tiistaina juoksimme jälleen Pahkavuoressa ja illalla oli lajaharjoituksen vuoro.

Keskiviikkona iltaharjoitus oli jo iltapäivällä, joten päätimme lähteä muiden ulkolaispelaajien kanssa Turkuun syömään. Söimme italialaisessa ravintolassa, jossa oli erittäin hyvää ruokaa sekä ihana tunnelma. Oli kaunis ja lämmin ilta, joten pääsimme vielä istumaan ulos terassille juomaan kahvit ja puhumaan, puhumaan, puhumaan ja puhumaan. Kiitos tytöille, on niin mukava välillä olla yhdessä myös harjoitusten ulkopuolella.

Torstai oli taas normaali harjoituspäivä, kaksi harjoitusta.

Perjantai käynnistyi 7-ottelulla, joka piti kurjan sään takia järjestää sisällä Salohallissa. Se oli oikein mukavaa, vaikka minulle oli ensimmäinen kerta, kun heitin keihästä, juoksin aitoja, työnsin kuulaa tai hyppäsin korkeutta. Onnittelut Pakelle, Nooralle ja Roosalle, jotka olivat parhaita. Ensi kerralla yritän olla yhtä hyviä kuin te!

Tämän jälkeen käynnistyi perinteinen joukkueen kauden aloittava tapahtuma. Aloitimme alamäkiajolla Teijolla. Normaalistikin se on mukavaa, mutta koska sain vasta tänä kesänä ajokortin, en ihan vielä ole siinä parhaimmillani. Kisan voitti viime kesän tapaan Mira. Hyvää työtä, Mira!

Klippulassa saimme huoneet, kävimme saunassa ja illalla paistoimme herkkuruokaamme Suomessa eli makkaraa tulella. Juttelimme mukavia tyttöjen kanssa.

Lauantai alkoi aamiaisen teolla ja staffin yllätysohjelman odottamisella. Tomi kertoi etukäteen, että ohjelmass olisi jotain mitä emme ole koskaan ennen tehneet. Olimme innostuneita ja hieman pelokkaita, mitä tapahtuisi.

Kun näimme kajakit, se oli oikein mukava yllätys. Vain pari meistä oli ennen melonut. 1,5 tuntia meloimme ympäri yhden saaren. Se oli todella hauskaa ja mukava kokemus minullekin. Pari katastrofia toki sattui minulle ja TanjalleÉ Mutta me onnistuimme lopulta.

Tämän jälkeen alkoi ohjelma uusille pelaajille. Tänä vuonna mukana oli myös uusia ihmisiä staffista. Se oli totta kai hauskaa ja saimme nauraa paljon. Nyt voin toivottaa tervetulleeksi uudet joukkuetoverini Pake, Tanja, Anna, Rone, Outi, Sari, Repa ja Iidan isä – Iso Murtsi. Tervetuloa!

Jatkoimme lauantai-iltaa Rikalassa karaokella ja kuulimme Dudan dueton Tomin kanssa. Se oli upea. Duda ei ujotellut yhtään laulaa suomeksi!

Sunnuntaina tein ukrainalaista jälkiruokaa syrnikiä, koska Duda ja Tanja olivat kyselleet sitä. Duda teki serbialaista kahvia, joten ilta oli oikein mukava ennen uuden pitkän harjoitusviikon alkua.

Voin sanoa, että olen niin iloinen ollessani taas Salossa ja taas tuttujen ihmisten seurassa. Pidän kovasti Suomesta, mutta en sen säästä niinkään 😉

Lena