Täydet pisteet Rovaniemeltä

LP Viesti matkasi torstaina Rovaniemelle Woman Volleyn vieraaksi. Vierasreissusta irtosi 0-3 voitto (24-26, 14-25, 23-25) ja täydet kolme pistettä, vaikka kaksi erää olikin tasaista kamppailua.

Ensimmäistä erää LP Viesti pelasi pääasiassa hyvällä tasolla, mutta johtotilanteesta 18-14 kotijoukkue pääsi mukaan peliin ja ohikin. Erän lopussa Viesti oli kovempi ja vei erän itselleen.

Toinen erä oli Viestiltä vahvaa peliä ja myös vastustajan peli hieman lopahti. Kolmanteen erään kotijoukkue tuli jälleen kovaa ja Viesti oli ajoittain vaikeuksissa, mutta sai käännettyä erän itselleen.

– Kolmannessa erässä olimme vaikeuksissa ja pelaaminen oli todella aneemista. Tappiotilanteessa 18-12 aikalisän jälkeen oli kentällä sellainen LP Viesti kun haluan kentällä olevan, kovaa ja rohkeasti pelaava. Loppu hoidettiin tyylikkäästi kotiin. Kertu Laak oli täysin pitelemätön kaksi ekaa erää ja kolmannessa saatiin hyvin mukaan myös keskihyökkäys ja Lena Prokopenko oli tärkeässä roolissa nelospaikan hyökkäyksessä kun nousu alkoi. Netta Laaksonen tuli kolmannessä erässä hyvin kentälle ja rauhoitti vastaanottoa. Torjuntapelissä hävittiin selvästi ja hyökkäyksessä oltiin parempia ja siinä varmaan ottelun ratkaisu. Syötössä onnistuttiin taktisesti hyvin vähillä virheillä mutta tehoja voisi olla enemmän. Tärkeät kolme pinnaa vieraskentältä ja sunnuntaina jatketaan taas, kommentoi päävalmentaja Lemminkäinen.

LP Viestin vierasottelujen suma jatkuu sunnuntaina Pihtiputaalla ja maanantaina Nurmossa.

WoVo – LP Viesti 0-3 (24-26, 14-25, 23-25)

Parhaat pisteet: Kertu Laak 18/+12, Lena Prokopenko 13/+7, Anna Czakan 7/+6 Pilvi Kettunen 7/+4

WoVo: WoVo: Schoene 15/+11, Klimova 11/+8, Jordan 10/+5

Parhaat pelaajat: LP Viesti Kertu Laak, WoVo Makena Schoene

 

LähiTapiola-pisteet: 3 Laak, 2 Hämäläinen, 1 Schoene