TAISTELUPARI 9.10.2019 | Haneline – Nyman

Keskiviikkona Salossa pelattavassa LP Viesti – Nurmon Jymy -ottelussa taisteluparina nähdään LP Viestin Kayla Haneline ja Nurmon Jymyn Kaisa Nyman (os. Jokinen). Ottelu Salohallissa käynnistyy keskiviikkona 9.10. kello 18:30.

Kayla Haneline
Kayla Haneline saapui Saloon täksi kaudeksi LP Kangasalan riveistä. Viime kaudella liigan kärkikeskipelaajiin kuulunut Haneline on aloittanut Mestaruusliiga -kauden Salossa pirteästi ja kahteen otteluun / seisemään ensimmäiseen erään LP Kangasalaa ja OrPoa vastaan hän on tehnyt 25 pistettä (16 hyökkäyspistettä, 6 torjuntapistettä, 3 ässää).  Tehotilastokin näyttää pirteästi +20.

Kaisa Nyman (os.Jokinen)
Reilun kolmen vuoden tauon jälkeen Saloon palaava ex-LP Viesti kapteeni Kaisa Nyman on nostettu Kayla Hanelinen vastustajaksi illan otteluun. “Kassu” ennätti lopettaa Mestaruusliiga-uransa LP Viestin paidassa jo kauden 2015-2016 päätteeksi, mutta tällä kaudella hän teki paluun liigakentille Nurmon Jymyn paitaan edustettuaan välissä Jyväskylässä 1-sarjaa pelaavaa JyväsLentistä. Kassu ja Nurmon Jymy ovat tähän mennessä LP Viestin tapaan tahkonneet myös kaksi ottelua ja seitsemän pelattua erää (Hämeenlinna ja LiigaPloki). Näihin Kassu on tahkonnut yhteensä 11 pistettä (5 hyökkäyspistettä, 6 torjuntapistettä) Tehotilasto +4.

Kumpi nousee joukkueelleen tärkeämmäksi hahmoksi Salon keskiviikkoillassa?