Taisteleva OrPo piti kaikki pisteet kotonaan – Noora Kososella työteliäs juhlaottelu

LP Viestin kauden ensimmäinen Orivesi-vierailu sujui mollivoittoisesti. Oriveden Ponnistus paransi omaa peliään edellisiin otteluihinsa verrattuna – LP Viesti ei puolestaan pystynyt samaan esitykseen kuin keskiviikkona Hämeenlinnassa. Tällä taustalla 3-0 -lopputulosta ei voinut pitää edes yllättävänä. Samalla orivesiläisten voitto tiivisti kamppailua Mestaruusliigan kärkikvartetissa ihan runkosarjan voittoon saakka.

Lähi-Tapiola pisteet jäivät kaikki kotijoukkueelle, LP Viestin parhaana palkittiin keskipelaaja Anna Czakan.

Mestaruusliigan nettisivujen raportti tässä linkissä

Ottelun tilastot, linkki on tässä.

Salon Seudun Sanomien nettijuttu ottelusta tässä linkissä

LP Viestin joukkue saa pelien osalta vetää viikon henkeä. Viikon kuluttua onkin suuri juhlapäivä: kakkua, kahvia, Menneitten Tähtien lentopalloa ja Mestaruusliigan ottelu LP-Vampulaa vastaan. Koko lentopallopäivä kympillä!

Illalla lisäksi iltajuhla Astrum-Keskuksessa – iloista illanviettoa hyvässä seurassa hyvän ruuan parissa.

Noora Kososen menestyksekkään uran 200. liigaottelu oli työteliäs: 51 vastaanottosuoritusta, joista hän selviytyi 45%:n tehoin ja 20 hyökkäyssuoritusta, joissa teholukema oli sama. Lisäksi tilastohistoriaan merkittiin vielä 2 torjuntapistettä ja 12 syöttöä, joista yhdellä tuli ässäpiste. Noora Kosonen on pelannut koko liigauransa LP Viestissä kaudesta 2011-12 alkaen ja se on tuottanut KLP-86 Kerimäen kasvatille mitalisarjat 5+1+0 Mestaruusliigassa ja 4+2 Suomen cupissa. Ja kaiken päälle komeat 54 maajoukkuepeliä. Onnea Noora!

Mestaruusliigan kärkikvartetti on poikkeuksellisen tasainen – eikä viidentenä oleva LiigaPlokikaan ole kaukana ”kyttäämässä” kärjen takana. Lisäksi joukkueilla on vielä pelaamatta 11 keskinäistä ottelua:
OrPo – PölkkyLiiga
Ploki – Pölkky
Pölkky – LP Viesti
OrPo – HPK
Pölkky – HPK
LiigaPloki – OrPo
LP Viesti – LiigaPloki
LP Viesti – LiigaPloki
OrPo – LP Viesti
Pölkky – LP Viesti
HPK – LiigaPloki

Vahvasti kotonaan esiintyvälle OrPolle ohjelma on ”suosiollisin”, HPK:lla on keskinäisistä peleistä vain yksi kotiareenalla, Plokilla puolestaan vain kaksi vierasmatkaa, koska molemmat LP Viesti -ottelut pelataan saman Salon vierailun aikana. Tätä voisi luonnehtia mielenkiintoiseksi!