Syyskauden yhteenveto ja kevätkauden aloitus

Joukkueen syyskausi sujui tuloksellisesti erittäin hyvin ja myös joukkueen pelillinen taso pysyi hyvällä tasolla läpi syyskauden. Mestaruusliigassa ollaan hyvissä asemissa tasaisessa kärkiviisikossa, Suomen cupissa päästiin mukaan loppuhuipentumaan, Mestarien liigassa saavutettiin seurahistorian ensimmäinen voitto sekä CEV Cupissa saavutettiin vierasvoitolla hyvät asetelmat tammikuun kotiotteluun. Joukkue pelasi syyskaudella 17 ottelua, joista saldona oli 13 voittoa ja 4 tappiota.

Joukkueen pelaajista Kertu on osoittanut nuoresta iästään huolimatta olevansa kovan luokan pelaaja Mestaruusliigassa ja hänellä on varmasti edessä hieno tulevaisuus lentopalloilijana. Anna on jatkanut siitä mihin viime keväänä jäi ja on kuulunut liigan parhaimpiin keskipelaajiin. Syyskauden kehittyneimmän pelaajan titteli menee Pilville, joka on kehittynyt huikeasti kauden aikana. Ja treenien perusteella on vielä parempaa luvassa…

Jo viime kaudelta tuttu kolmikko Noora, Hiltsu ja Rone ovat huolehtineet siitä, että meillä on ollut liigan paras vastaanotto koko syyskauden. Yleispelaajien hyökkäysvastuu on myös lisääntynyt viime kaudesta ja myös sillä osastolla Noora ja Rone ovat tehneet hyvää jälkeä. Liigan vastaanottotilaston ykkönen Hiltsu on myös puolustuspelillään osoittanut olevansa Suomen ykköslibero. Vikin pelaamisen taso on myös ollut viime syksyä parempaa ja jos vanhat merkit pitävät paikkaansa niin kevättä kohti tahti vain paranee…

Vaikka tässä otin esiin joitakin pelaajia niin tärkeintä ja parasta tässä joukkueessa on kuitenkin ollut jälleen viime kauden malliin loistava joukkuehenki ja hyvä päivittäinen tekeminen kaikkien pelaajien osalta.

Kausi jatkuu tiistaina ja silloin paluun LP Viestin paitaan tekee myös ehkä yleisön keskuudessa kautta aikojen suosituin LP Viestin pelaaja Dubravka Rakic. Huippukunnossa Duda ei vielä ole, mutta taso on jo nyt parempi mitä odotettiin tässä vaiheessa. Luvassa on myös muutoksia normaaliin aloitusseitsikkoon.

Mitä ne muutokset ovat ja Dudan paluuta kannattaa tulla katsomaan Salohalliin tiistaina klo 18.30, kun vastassa on vahvistunut LP Kangasala.

#oneteamoneheart

ToLe