Syyskauden viimeinen kotiottelu sunnuntaina

LP Viesti taistelee Mestaruusliigan syyskauden viimeisistä runkosarjapisteistä sunnuntaina Salohallissa, jolloin vastustajaksi asettuu LP-Vampula. Huittislaiset majailevat tällä hetkellä runkosarjassa kolmantena, joten sunnuntaina nähdään jälleen liigan kärkikamppailu.

Joukkueiden kauden aikaisempi kohtaaminen oli tasainen viiden erän vääntö ja samaa on lupa odottaa myös sunnuntain ottelusta. Vastustajan joukkueesta löytyy tilastojen kärkinimiä, mm. marraskuun kuukauden pelaajaksi valittu Kia Bright on pistetilaston neljäntenä 11 pistettä Kertu Laakin takana ja keskipelaaja Claire Felix torjunnoissa neljäntenä vain yhden torjunnan Anna Czakania jäljessä. Passareiden välillä nähdään myös mielenkiintoinen kamppailu, joskin maajoukkuepassari Iida Paanasen pelikunto on kysymysmerkki sormivamman takia. Vampulan toinen passari Tuuli Metsäkoivu kuitenkin tahditti joukkueensa kovaan voittoon LP Kangasalaa vastaan aiemmin tällä viikolla.

Kotijoukkueella on luvassa tiukan syyskauden viimeinen rutistus, Sunnuntaina jaossa ja jälleen tärkeät sarjapisteet ja joukkueella on puolustettavanaan myös 12 liigaottelun voittoputki. Sunnuntain kamppailu on myös tärkeä ottelu joukkueen valmistautuessa Suomen Cupin välieräotteluun joulukuun lopulla Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan.

LP Viesti – LP-Vampula 16.12. klo 17 Salohallissa