Syksy ja uusi kausi tekee tuloaan.

Viime kauden suuret voitot ja upeat tunteet ovat jääneet jo taka-alalle, sillä uuteen kauteen valmistautuminen on jo kovassa vauhdissa. Koko kesä on treenattu kovaa ja olemme saaneet uusia tyttöjä joukkueeseemme. Viestin junnut: Ronja, Sonja, Iida ja Salla ovat olleet kovassa harjoitusrumbassa mukana ja ovat saaneet tutustua liigaporukan treenaukseen. Rohkeasti junnut ovat olleet mukana treeneissä kuin harjoituspeleissäkin. Näistä likoista kuullaan vielä ja paljon! Toivon, että hekin jaksavat tehdä yhtä nöyrästi ja paljon töitä kuin minä viimeiset 15 vuotta! Heillä on edessään siis paljon vielä pelivuosia ja hienoja kokemuksia lentopallon kanssa.

Uusi kausi tuo mukanaan myös uudet pelaajat joukkueeseen. Tänä vuonna joukkue on muuttunut paljon sillä, meitä «vanhoja« viestiläisiä on jäljellä viisi kovaa: Sini, Duda, Noora, Micu ja minä. Olemme saaneet seuraksemme uudet, kovat Viestiläiset: Iidan, Vikin, Essin, Ellan, Anun, Roosan ja Miran. Tällä kaudella tarkoista passeista vastaavat Viki ja Iida, takakentän eksperttinä häärii Roosa, laidoille lyöntivoimaa tuovat Anu, Essi, Ella ja Mira ja unohtamatta meitä «vanhoja« Viestiläisiä, jotka ovat mukana menossa.

Olemme saaneet harjoitella yhdessä heinäkuun lopusta lähtien. Tiimityöskentely on alkanut jo hyvin hitsautua yhteen. Harjoituspelejä on jo takana muutamia ja hyvältä näyttää. Edelleen hommaa riittää, mutta näin alkuvaiheessa kautta näyttää hyvin lupaavalta. Toivottavasti tämäkin vuosi tuo eteen jotakin ihmeellisen upeaa! Virossakin ehdimme käydä viime viikonloppuna ja saimme tuliaisiksi kaksi voittoa ja legendaarisia kömmähdyksiä. Merta on ihmetelty ja kenkiä on haettu, eikä sakoilta ole vältytty. Tulokkaat ovat hienosti sakkolistan kärjessä!

Syksyllä on tulossa harjoitusotteluita, leiri Kisakalliossa ja syksyn odotetuin harjoitusturnaus Sorv- Elektro Volley. Ennen kautta suuntaamme myös Saksaan kovatasoiseen harjoitusturnaukseen saamaan vähän tuntumaa taas Europeleihin. Tuleva syksy on siis lentopallopelien täyteinen ja toivottavasti saamme kannustajat suurin joukoin Salohalliin. Odotettavissa on hurjaa taistelua ja upeita suorituksia koko joukkueen voimin.

Tervetuloa kannustamaan joukkuetta!!

Kassu