Season 2014-15

Se olis sitten taas uusi kausi ja uudet kujeet alkaneet myös Mestaruusliigan osalta.

Mennyt viikko oli taas melkoista tohinaa. Alkuviikon pelaajat olivat leirillä Kisakalliossa ja meikäläinen hoitamassa kaikenlaista tehtävää mitä liittyy jo Mestareitten liigaan ja Mestaruusliigaan, torstaina kauden avajaiset ja lauantaina sekä sunnuntaina pelit Vampulaa vastaan.

Kisakallion leirillä pelaajat Kassun johdolla kuvasivat kauden avajaistilaisuutta varten videomateriaalia, jota meikäläinen sitten pääsi koostamaan videoksi. Oli kyllä välillä melkoisen hauskaa kun katsoi niitä, niin sanotusti ”pieleen” menneitä kohtauksia. Mutta loistavasti oli kyllä tytöt suoriutuneet hommasta! Sitä videota oli mukava tehdä Kassun avustuksella.

Torstaina olikin sitten kauden avajaisten aika. Tilaisuuteen oli tullut paikalle mukava määrä talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita joukkueen lisäksi. Itse tapahtuma sujui Tuomon johdolla hienosti (lukuunottamatta pieniä teknisiä ongelmia). Kiitos vielä Rikalalle ja Osuuskaupalle loistavista järjestelyistä ja maukkaasta ruuasta! Sekä vielä lämpimät onnittelut Penalle syntymäpäivän johdosta sekä valinnasta kauden 13-14 talkoolaiseksi. Unohtamatta tietenkään Lounaismaan Osuuspankkia joka oli vuoden yhteistyökumppani.

Perjantaina päättyi sitten minun kesän/syksyn urakka kun pääsi jakamaan joukkueelle kaikki varusteet joita on hartaudella mietitty ja sovitettu kesästä lähtien. Treenien jälkeen oli vielä kauden ensimmäinen videopalsu viikonlopun tulevasta vastustajasta, eli LP Vampulasta joka kohdattiin kaksi kertaa, lauantaina Salossa ja sunnuntaina Huittisissa.

Lauantain aamu alkoi perinteisellä hihapelillä. Sen vei vanhukset melko selvästi eli 1-0 johto heille. Illan peli sujui sitten mallikkaasti koko joukkueelta ja mm. Kinnusen Pia näytti heti ettei viiden vuoden tauko lentopallosta tunnu missään kun on asenne kohdillaan ja kyllä kai se jonkin verran taitojakin vaatii.. 🙂 Sunnuntaina oli vuorossa toinen osa ja tällä kertaa pelipaikkana oli Huittisten Ammattiopiston liikuntasali, eli ”Leijonankita” niinkuin he sitä kutsuvat. Mutta jottei mennä asioiden edelle, niin aamulla oli kuitenkin taas hihapeli ja sen voitti junnut. Näin ollen tilanne tasottui lukemiin 1-1. Illan päätapahtuma olikin sitten jo melko vakuuttavaa näytöstä meidän pelaajilta. Selkeä 3-0 voitto ja oli mukava lähteä taas sarjajohtajana kohti Saloa. Pelireissu ei kyllä muuten mennyt ihan putkeen eikä edes läppäriin vaan ruutupaperille, mutta ei siitä sen enempää. Kärkipaikka kuitenkin taskussa meikäläisellä eräässä listassa….

Torstaina onkin sitten kauden ensimmäisen ulkomaan turneen aika, kun lähdemme Saksaan Wiesbadeniin katsomaan mitä ovat keksineet tälle kaudelle jo vanhat tutut Wiesbaden ja Kanti Shaffhausen sekä uusi tuttavuus Mulhouse Ranskasta.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Nähdään taas hallilla.

Seuraava kotiottelu on sunnuntaina 19.10 WoVoa vastaan.

Anssi