Sataa sataa…

Niin tai näin, yhtä vaikeaa kuin on ennustaa tulevia sääoloja, yhtä vaikeaa on myös sanoa kuinka pitkäksi tällainen voittoisien otteluiden sarja voi jatkua. Vaikka tämän hienon ilmalennon aikana on kaikenlaisia tuuliolojen vaihteluja ehtinyt tapahtua, on silti haastavaa sanoa milloin HS-piste saavutetaan. Toistaiseksi pahimmilta takatuulilta on vältytty. Tällä kaudella hyppy CEV-cupissa ei sekään jäänyt yhden kierroksen kisaksi. Joukkueemme aikoo lisäksi näyttää, että ainakin lentopallossa suomalaiset pystyvät haastamaan keskieurooppalaiset tasavertaisesti olivat keliolosuhteet mitkä tahansa.

Vaikka voittoputki on pitkä, on kuitenkin mainittava, että vastustajakin on muutamaan otteeseen päässyt meidän siniviivallemme, mutta toistaiseksi kypärätemput on vielä kirjattu meille. Sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla Suomen Cupin finaalissa Oriveden Ponnistusta vastaan peli venyi aina viisieräiseksi asti. Niin ikään keskiviikkona pelattu CEV-cupin ottelu saksalaisia vastaan sai meidän kannaltamme iloisen ratkaisun vasta viidennen erän tauottua.

Pitkän voittoputken salaisuus on sekin viime aikoina paljon ollut uteluiden kohteena. Kaikkia niitä asioita, jotka tuohon putkeen vaikuttavat, on mahdotonta tuoda esiin tai edes ymmärtää, mutta yksi niistä on tässäkin asiayhteydessä mainitsemisen arvoinen: SATANEN! Niin kauan kuin on esiintynyt urheilua, on myös esiintynyt kannustusta. Mutta se pelisuoritus, jonka Satasen jäsenet (sekä muutkin Lp Viestin kannattajat) ovat etenkin viimeisen neljän vuoden aikana tehneet, on nostanut pelaajien määrän meidän kenttäpuoliskollamme seitsemään jollei jopa kahdeksaan. Edeltävänä maanantaina Hämeenlinnassa sadannen voitetun ottelun rajapyykin rikkomista yrittäessämme joutui kotijoukkueen kuuluttaja myöntämään vierasjoukkueen olleen tällä kertaa kotijoukkuetta parempi SEKä lisäksi toteamaan vierailevan kannattajajoukon (määrältään toki vieläpä paljon suppeamman) kaaren kotiyleisöä paljon äänekkäämmäksi ja menevämmäksi. Kiitos teille SATANEN, täyttynyt SATANEN oli suurelta osin teidän ansiotanne. Kiitos kuuluu myös kaikille muillekin, jotka ovat jaksaneet uskoa joukkueeseen ja, jotka ovat nostaneet sen aina vaikeimmistakin paikoista voittoon.

Hyvin siis luistaa toistaiseksi ja jos alkaa lipsua niin kyllä joku aina jostain pitoa löytää. Kaikki Viestin osuudet on kunnialla hoidettu tähän asti ja kohta on aika tämän kauden osalta päästää ankkuri matkaan.

Lopuksi lainaan Monan mottoa: ÓWho dares wins!Ó

-Sini