”Sanna Eloranta” – vai joku muu…

Saana ”Sanna” ”Eloranta” Lindgren. Miksikäs näistä nyt sitten mua kutsuisi. Niin kuin Ella jo omassa blogissaan kirjoitti, pelaan siis hänen vaatteillaan, jonka voi huomata hieman naftista pelipaidasta.

Sain paljon kysymyksiä pelipaidasta Suomen cup -viikonlopun jälkeen varsinkin kavereiltani. Taru ”ukulele” Alho välillä kommentoikin nimiarvoitusta ja Verakin on tottunut jo kutsumaan minua Sannaksi.

Mun viikkoni meni mukavasti, kun ei normaalia kouluakaan ollut kuin maanantaina ja tiistaina. Penkkarit ja Wanhojen tanssit aloittivat loman hyvin (vaikken siellä itse juhlinutkaan) ja oli tulossa lentopallon täyteinen viikonloppukin. Keskiviikkona käytiin ottamassa kaksi pojoa Huittisista LP- Vampulaa vastaan (Mestaruusliigassa). Yhtä hyvin meillä ei mennyt 1-sarjan kanssa lauantaina kun Vampula voitti meidät vieraissa 1-3.

No, palautuminen käyntiin ja bussi kohta Kuortanetta. Yövyttiin urheiluopistolla ja sunnuntaina klo 15 aloitettiin taistelu Kuortanetta vastaan. Pidemmän kaavan mukaan pelattu peli päättyi taisteluvoittona meille 3-2.

Alavuuden apsin kautta kotiin ja hiihtoloman viettoon.

Katsotaan sitten koska seuraavan kerran lomautan Tuulin lääkelaukun kannosta ja näemme taas Salohallilla.

#17 Saana