Saloon paluu tuntuu todella mukavalta!

Hello everyone!

This is my first blog and I would just like to say couple things and share with you some of my thoughts about this part of my life.

Being back in Salo feels really great. Practising, playing, spending time together with my team it is really thing that I love to do and that I am enjoying all the time. I will be honest and it’s not easy to do all over from zero again, and try to keep up with my girls who are in really good shape and doing great job on practise every day, but they are really giving me great support and things are lot easier when you have so good team around you.

Last week was hard, we lost some important games and it was not easy to deal with it. Its never nice to lose. We all hate it.

But now that is behind us and there is so much important games which are coming and our focus is on that.

Thanks so much to our fans and all people who care for this team. Your support and love is giving us energy.

See you soon in Salohalli!

Love

Duda Rakic

Hei kaikki!

Tämä on ensimmäinen blogini ja haluaisin sanoa muutaman asian ja jakaa asioita tämänhetkisestä elämästäni.

Palaaminen Saloon tuntuu mahtavalta. Harjoittelu, pelaaminen & joukkueen kanssa oleminen on se mitä rakastan ja josta nautin koko ajan. Rehellisesti sanottuna ei ole helppoa aloittaa kaikki nollasta uudestaan ja yrittää pysyä tyttöjen perässä jotka ovat todella hyvässä kunnossa ja harjoittelevat hyvin joka päivä, mutta he todella antavat minulle tukensa ja on paljon helpompaa kun on niin hieno joukkue ympärillä.

Viime viikko oli vaikea, hävisimme tärkeitä pelejä ja se ei ollut helppoa käsitellä. Ei ole koskaan kiva hävitä. Me kaikki vihaamme sitä. Mutta se on nyt takanapäin ja meillä on vielä tärkeämpiä pelejä edessä joihin meidän tulee keskittyä.

Kiitos paljon faneillemme ja ihmisille jotka välittävät joukkueestamme. Teidän tukenne ja rakkautenne antaa meille energiaa.

Nähdään pian Salohallissa.

Duda