Salo Volley 2018

Suomen perinteisimpiin lentopallotapahtumiin kuuluva Salo Volley pyrkii tulevaisuudessa olemaan Suomen suurin aikuisten lentopallotapahtuma. Tänä kesänä päävastuun järjestelyistä ottaa LP Viesti yhteistyössä Salon Viestin kanssa. 

– Olemme järjestäneet Salo Volleyta 40 vuotta ja nyt oli aika miettiä, mikä olisi seuraava askel tapahtumassa, ja sitä kautta lähdimme sopimusta tekemään LP Viestin kanssa. Sopimuksella tähdätään pitkäjänteiseen tapahtuman kehittämiseen, kertoo Salon Viesti RY:n puheenjohtaja Juhani Nummentalo.

– Tavoitteena on jatkaa Salon Viestin tekemää hyvää työtä ja pikkuhiljaa kehittää tapahtumakokonaisuutta. Ensimmäinen vuosi menee varmasti tapahtumaan tutustuessa, jonka jälkeen voimme miettiä, mitä muutoksia tulevaisuudessa voisi tehdä. LP Viestin kanavia hyödyntäen pystymme tavoittamaan vielä suuremman yleisön, LP Viestin toiminnanjohtaja Elina Käsnänen kertoo.

Käsnäsen mukaan tarkoituksena on mm. kasvattaa kävijämäärää ja luoda perinteitä kunnioittaen selkeä kolmepäiväinen festaritapahtuma, ”aikuisten Power Cup”. Tulevana kesänä ohjelmaan kuuluu pelien ja volleyfestivaalien lisäksi näytösottelu, Volleyetkot ja Volley Golf.

– Salo Volley on rento kesätapahtuma, jossa voi nauttia lentopallon pelaamisesta, muiden laji-ihmisten kohtaamisesta ja festaritunnelmasta. Toivomme, että pystymme tuomaan lentopallon ystäviä yhteen ympäri Suomen – siitähän Salo Volleyssa on aina ollut kyse, Käsnänen kuvailee.

 

41. Salo Volley 20.-22.7.2018