Salo-Hämeenlinna-Salo x3

Menneellä viikolla Salon ja Hämeenlinnan välinen reitti on tullut tutumpaakin tutummaksi.

Viikko starttasi vieraspelillä HPK:ta vastaan. Matkalla julistettiin myös tammikuun tähdistöpelaajat ja meidän ringistämme valituksi tulivat passari Sari Tauriainen ja libero Roosa Koskelo. Isot Onnittelut vielä heille!

Peli starttasi 18.30 ja odotetun tiukka kamppailu HPK:ta vastaan päättyi parin tunnin jälkeen meidän 3-2 voittoon ja saimme taas pari pistettä etumatkaa HPK:sta sarjataulukossa.

Tiistain levättyämme jatkoimme taas treenailua viikonlopun Suomen Cupia varten. Maanantaina saimme jo totutella pelaamista viiden erän edestä Elenia -areenalla, joten seuraavat kolme päivää hioimme kuvioita ja keskityttiin täysillä tulevaan koitokseen. Valmistautumiseen lisätäkseni mainitsen ToLen torstaina jakelemat passit. Heitti tosiaan puolihuolimattomasti vähän huonosta freeballista hihalla aivan täydellisen satasen 😀

Perjantai aamu kului vielä Gym&Fitness Centerillä viikon kolmatta punttia hioen ja illalla lajissa 6 vs 6.

Lauantaina koitti Suomen Cupin välieräottelu OrPoa vastaan. Ennen sitä pidimme Salossa perinteiset pelipäivän aamutreenit ja palaverin, ennenkuin lähdimme bussilla jälleen kohti Elenia-areenaa. Matkalla jännitimme Yle Areenalta samaan aikaan käynnissä olevaa LP-Vampula – LP Kangasala peliä, josta voittaja, jos ja kun voittaisimme OrPon, tulisi finaalivastustajaksemme. Vaikka Vampula kovin pistikin hanttiin, pelin voitti Kangasala.

Saavuimme areenalla ja tiukkaa taistelua vaadittiin meiltäkin, ja lopulta saimme Oriveden Ponnistuksesta 3-1 voiton. Ruokailun kautta suunnattiin kotia kohti nukkumaan ja palautumaan huomista finaalia varten. Vielä ennen lähtöä pelimme jälkeen Elenia-areenan kahvilaparvella ruokaillessamme seurasimme Ronen ja Miran kanssa miesten välistä välieräkamppailua ja siinä samalla totesin että teen just parhaillaan kahta asiaa jota rakastan; syön ja katselen lentopalloa!

Sunnuntai aamu alkoi jo laittoman aikaisin. Herätyskello soi 6.30, sillä aamutreenit alkoivat 7.30 aikaisen lähdön vuoksi. Hihapelissä muuten junnut veivät voiton eilisen vanhuksien voiton tasoittamiseksi!! Treenien jälkeen ruokailimme Salohallin viereisessä ravintolassa Maranklubilla Golf -klubilla, ja siitä matkasimme suoraan Hämeenlinnaan. Perässämme tulivat myös LP Viestin faniporukkaa ja kannattajia tuomaan lisää meteliä halliin, kiitos siitä!

Suomen Cupin naisten finaali pärähti käyntiin 13.00 vastustajanamme LP Kangasala. Kaikki kolme erää olivat tiukkaa taistelua, mutta olimme erien lopussa parempia. Etenkin kolmannen erän nousu 13-20 tappioasemasta erä- ja otteluvoittoon jäi varmasti kaikkien mieleen. Teimme sen, mitä lähdimmekin hakemaan ja saimme sen mitä tavoittelimme, joukkuehengellä ja kovalla taistelutahdolla. Kultaiset mitalit kaulaan ja poika kotiin!

“Viesti on jälleen cupin mestari HEI, cupin mestari HEI, cupin mestari HEI…”

Seuraavat pelit ovat Salohallissa tämän viikon perjantaina OrPoa ja lauantaina Plokia vastaan. Tervetuloa!

Anna