Roolit – ja hyvää juhannusta!

Sain uuden roolin ryhmässä, jota en osannut enkä odottanut saavani vuosi sitten, kun aloitin LP Viestin johtokunnassa. Rooli johtokunnassakin oli minulle suuri kunnia, saati sitten puheenjohtajaksi seuraavana vuonna. Tehtävän vastaanottaminen oli kuitenkin helppoa, koska asiat olivat hyvässä kunnossa. Ilpon jatko johtokunnassa helpottaa minun töitäni huomattavasti alkaneella toimintakaudella. Suuri kiitos siitä sinulle Ilpo.

LP Viestin uusi johtokunta on aloittanut toimintansa erittäin aktiivisesti ja johtokunnan jäsenten rooli on kaikki kaikessa seuran tulevan kauden toiminnan rakentamisessa. Olemme kokoontuneet, keskustelleet ja suunnitelleet miten voimme olla eniten avuksi Tomille ja joukkueelle ja eritoten, miten saisimme Teidät, fanit ja katsojat, viihtymään entistäkin paremmin kotoisessa Salohallissamme. Uskon, että saamme syksyksi kaikki valmiiksi, saas nähdä kuinka käy? Haluan kiittää Koskisen Mikaa, Salmisen Mikaa, Seppälän Karia ja Nurmen Juhaa Teidän tärkeästä roolistanne viime kausien aikana ja tekemästänne työstä LP Viestin hyväksi ja näemme varmasti Teidät Salohallissa ja edelleen mukana toiminnassamme.

Tulevan Mestaruusliigakauden joukkue alkaa olla kasassa ja työ tavoitteidemme saavuttamiseksi on kovassa vauhdissa. Uskon, että ensi kauden joukkueella on hyvät mahdollisuudet saavuttaa asetetut tavoitteet. Pelaajien ja staffin rooli on tietysti pelata ja valmentaa ja nauttia työstä rakastamansa lajin parissa. Kesällä tehty työ näkyy sitten heti syksyllä 5.8. kun Dinamo Moskova saapuu pelaamaan Salohallin harjoitusottelun meitä, LP Viestiä vastaan. Olemme ilmeisesti tehneet jotain oikein, kun maailman kovimpiin seurajoukkueisiin lukeutuva Dinamo haluaa pelata kanssamme.

Tomin rooli joukkueen kasaamisessa ja yhteistyökumppanien kanssa asioista sopimisesta on ollut pitkäjänteistä ja rakentavaa, kiitos Tomi. Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille, Teidän roolinne on ollut korvaamaton, yritämme olla panostuksienne arvoinen.

Arvoisat katsojat, Teidän roolinne on nauttia pelaajiemme suorituksista ja kannustaa Salon ylpeys LP Viesti uusiin huippusuorituksiin. Siitä vilpitön kiitos kaikille Teille menneistä vuosista ja tervetuloa heti kauden alusta katsomaan Suomen parasta naislentopalloa.

Talkoolaiset ja kannustusryhmä Satanen, roolinne on korvaamaton järjestelyjen ja tunnelman luojana. Toivottavasti saamme uusi tekijöitä taustajoukkoihimme. Uskon, että tekemistä riittää meille kaikille. Tule mukaan ja ole yhteydessä, jos haluat olla mukana Suomen parhaassa tiimissä.

Uusi oma roolini antaa mahdollisuuden toivottaa Teille kaikille hyvää juhannusta ja kesää LP Viestin puolesta ja laittakaa minulle ruusuja ja risuja toiminnastamme, otamme kaiken palautteen avosylin vastaan.

Markku, puheenjohtaja

markku.murto@lpviesti.fi

044 584 5671