Reissun päällä

Viikkomme lähti kivasti käyntiin, kun lähdimme ajamaan bussilla kohti Helsingin lentokenttää ja sieltä sitten Turkin lämpöön. Harmi vaan, että ei oltu menossa sinne bikini lomalle vaan pelaamaan Fenerbahcea vastaan. Joillekkin tästä matkasta tulikin vieroitusmatka puhelimesta, kun joku tunpelo oli muuttanut pääsykoodiaan puhelimeen ja unohtanut sen xP Matkalla laukutkin oli jo niin painavat, että rosen laukku oli melkein jo revetä. Anu päätti sitten reippaana antaa hyviä Virolaisia neuvoja ja kehotti Rosea menemään parturiin korjauttamaan reppunsa…No mutta onneksi reppumme ja päämme kesti lentomatkan ja pääsimme turvallisesti perille. Turkissa sitten reenattiin siellä lämpimissä tiloissa pariin otteeseen ja valmistauduttiin peliä varten. Pelissä annoimmekin hienosti kaikkemme ja annoimme heille hyvän vastuksen ja pelasimme varmaan yhden parhaimmista peleistämme, mutta se ei ihan riittänyt yhteen erävoittoonkaan. Matka oli siis oikein onnistunut lukuunottamatta paria sakkoa..

Salossa emme ehtineetön sitten kauaan lepäillä vaan reeniä vaan ja sitten lähdettiin heti lentoon kohti Rovaniemeä. Sieltä saimme hienosti kasaan huikeat kuusi pistettä ja kaikki meni ihan putkeen. Kotimatkalla sitten saimmekin putken kanssa uuden kaverin joka osasi vähän sheikkaillakki ;D joukkueemme selvisi hienosti rankasta viikosta !

Ei mulla tässä muuta ollutkaan.. Kiva kun jaksoitte lukea tämän huikean selkean kirjoitukseni ja toivon että nautitte edes jostain kohdasta.

-piuha