RAPORTTI | Viikonlopun saldona voitto ja tappio pohjoisesta

WoVo Rovaniemi – LP Viesti 14.10. 0-3 (18-25, 17-25, 17-25)

Lauantaisesta Kuusamon tappiosta sisuuntunut LP Viesti kohtasi maanantaina 14.10. WoVon Rovaniemellä. Ottelu alkoi vielä nihkeästi, kun WoVo otti ensimmäisestä neljästä pallosta kolme nimiinsä, mutta LP Viesti sai nopeasti leikistä kiinni ja tilanteessa 10-19 LP Viesti oli jo ratkaisevalla etumatkalla. Tilanteessa 14-21 Tomi Lemminkäisen johtama valmennusryhmä lähti kierrättämään pelaajistoa, kun ensin Anna Czakan vaihtui keskitorjujan paikalla Nea Haataiseen ja kaksi palloa myöhemmin hattettiin passarivaihto Tuchashvili – Mansikkaviita. Avauserä LP Viestille lopulta 18-25.

LP Viestin vauhti ei himmannut toisessa erässä. Tilanteessa 2-9 LP Viesti oli jo erän alussa karannut pitkälle karkumatkalle ja samassa tilanteessa myös vaihtoruletti saatiin jälleen pyörimään Kayla Hanelinen vaihtuessa Nea Haataiseen. Tilanteessa 7-14 tehtiin tehtiin myös 1.erän tapaan passarivaihto Tuchashvili –  Mansikkaviita. Myös toinen erä LP Viestin nimiin selvästi 17-25.

Turvallisesta tuntuneelta kahden erän etumatkasta huolimatta LP Viesti ei tahtia hellittänyt myöskään kolmannessa. Ensimmäisen kymmenen pallon jälkeen tilanne oli tylysti 1-9 LP Viestille. Tämän jälkeen pisteitä alettiin tekemään lähes tasatahtiin ja loppunumerot kirjattiin kolmannesta erästä 17-25