Raision Urheilijat ei antanut pinnaakaan LP Viesti Akatemialle

Raision Urheilijat ei antanut pinnaakaan LP Viesti Akatemialle

LP Viesti Akatemia pelasi lauantaina Raisiossa kaksi erittäin hyvätasoista erää, mutta ei harmittavasti saanut palkintoa sarjapisteiden muodossa. Erät olivat Raisiossa kotijoukkueen eduksi 3-1 (26-24, 25-16, 23-25, 25-7).

Ensimmäisessä erässä salolaisilla oli mahdollisuutensa ja jopa eräpallokin, mutta erä ei tullut kotiin. Vastaanoton kanssa oli ongelmia eikä peliä sitä kautta saatu kunnolla toimimaan. Toiseen erään vastaanotto parantui, mutta siinä eivät vuorostaan syöttö ja hyökkäys toimineet.

Kolmannessa erässä jatkettiin jo toisessa erässä tehdyllä kokoonpanomuutoksella, kun Teija Vuorenmaa vaihtoi yleispelaajasta hakkuriksi, Arita Ternava päinvastoin. Erässä kaikki osa-alueet toimivat ja se taisteltiin voitoksi. Neljäs ja viimeinen erä oli LP Viesti Akatemian osalta totaalinen mahalasku, joka lähti alusta alkaen väärään suuntaan vastustajan passarin astellessa syöttämään tilanteessa 1-2. Syöttövuoro päättyi tilanteessa 14-2 ja erä oli käytännössä tapulteltu.

Joukkueestaan päävalmentaja Janne Harju nosti esiin ensimmäisen kokonaisen ottelunsa LP Viestissä pelanneen passari Sofia Lehdon.

-Sofia palkittiin parhaana ja hän pelasikin hyvin luoden tilanteita hyökkääjille, mutta tänään meidän hyökkäys ei ollut niin tehokasta kuin sarjakakkosta Raisiota vastaan pitäisi olla. Arita tekin paljon pisteitä, mutta tänään hänelle tuli myös runsaasti virheitä. Rohkeaa yrittämistä häneltä kuitenkin huonommistakin paikoista.

-Olo pelin jälkeen on aika tyhjä, uskalsin odottaa enemmän. No, tätä ei ole aikaa murehtia, koska huomenna sunnuntaina on tämän kauden tärkein peli, kun Kuortane saapuu Salohalliin klo 14 alkavaan otteluun.

LP Viesti Akatemian parhaat pisteiden tekijät:
Ternava 19/0, Hörkkö 11/-1, Mehtola 8/+4

Tervetuloa kannustamaan! 1-sarjan ottelun jälkeen naisten mestaruusliigaa LP Viesti – OrPo