Putkinaisia

Maanantai meni toipuessa lentomatkojen rasituksista, joku kuitenkin kävi salohallilta noutamassa puhelimensa. Tiistaina alkoi kova treeniviikko jonka tavoitteeena oli viikonlopun peleissä varmistaa runkosarjan voitto.

Lauantai aamulla startattiin kohti Pihtipudasta pikku lumisateessa, pikkaisen se kyllä viivytti aikataulua joten verryttelyt matkan aikana jäi vähille. Mikä tarkoitti sitä että ennen kuin koneisto kännistyi kunnolla piti lämmitellä yksi erä. Peli päättyi 1-3 Putaan tappioon, paikallinen raati totesi nähneensä kimmoisia suorituksia 2 ja 6 paikoilta hoopo pupulta. Ei muuta kuin kamat kasaan ja bussiin ja kohti Pieksämäkeä missä majoituspaikkamme sijaitsi. Jo illalla havaitsimme saapuneemme lähelle uutta valtakuntaa, mikä aiheutti epäuskoisia tunteita osassa joukkuetta.

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen sain tietää että muutama tytöistä opiskelee miesvaltaista ammattia, mikä oli täysi yllätys minulle. Ei kun aamulajiin (aamujäälle), abs:n kautta kämpille, palaveriin, syömään kanapastaa joka oli hiukan erilainen kuin yleensä. Pasta oli vaihtunut riisiin ja perunoihin (sopii mulle toistekin). Pikku levot ja peliä kohti, mikä oli suht koht helppo voitto meille. Paikallinen raati oli kyllä enemmäm pihalla kuin lumiukko antaessaan pari pistettä kotijoukkueen pelaajalle vaikka jäi pakkasen puolelle. Taas bussiin ja kotia kohti. Perillä Salossa oltiin kahden aikoihin yöllä.

Lauantaina sitten pitkästä aikaa peli Salohallissa. Tervetuloa kaikille.

#21 aukki