Pääsiäinen Viestiläisittäin

Palmusunnuntaina laskeudumme pääsiäisen aikaan. Jo pienenä tiesimme, että pääsiäinen toi tullessaan monia karkkipäiviä. Virittäydyimme pääsiäiseen virpomalla kauniiksi koristelluilla vitsoilla. Tänä vuonna virittäytymisemme tuleviin juhlapäiviin oli erilainen: vitsojen sijaan huidoimme kuminauhoilla ja tulevat juhlapäivät, karkkipäivät, olivat pitkäperjantaina alkavat finaalipelit.

Alkuviikosta aloitimme valmistautumisemme tuleviin peleihin niin henkisesti ja fyysisesti kuin teknisesti ja taktisestikin. Fyysistä ja teknistä loistoa haettiin puntilta ja hallilta. Saldona oli monet hyvät treenit ja voitonnälkäinen joukkue. Torstai-iltana terävöitimme vielä henkistä ja taktista puoltamme katsomalla pelivideoita tulevasta vastustajastamme. Videoiden ja taktisten kuvioiden kertauksen jälkeen olimme valmiita kohtaamaan toisen LP:n, LP Kangasalan.

Pitkäperjantaina koitti päivä, jota olimme odottaneet PITKääN. Pompimme aamuharjoituksiin kuin pääsiäispuput. Hyvien aamuharjoitusten jälkeen olimme lähes valmiita illan koitokseen… Jotain kuitenkin puuttui. Suorana ja tehtävät sanasta sanaan toteuttavana tunnettu huoltajamme Auno oli keksinyt ongelmaamme ratkaisun. Tarvitsimme peliimme munaa! Jokaisen suu kääntyi hymyyn kun Auno toi aamuharjoituksiin pussillisen suklaamunia. Nyt myös henkinen puoli oli tikissä!

Illan kamppailu oli mieletön kokemus niin pelillisesti kuin kulttuurisestikin. Tunnelma Salohallissa oli mahtava, kiitos loistavan yleisön! Ja kyllä, pelistämme löytyi munaa! Alun tiukan kamppailun jälkeen näytimme Kangasalalle mistä pääsiäistipu pissii.

Lauantaina valmistautumisemme tulevaan otteluun toteutettiin harjoituksilla ja videopalaverilla. Kertasimme vastustajan sekä oman joukkueemme taktiikkaa. Pienen kertauksen jälkeen olimme taas valmiita kohtaamaan kolleegamme.

Sunnuntaina oli toisen finaaliottelun vuoro. Aloitimme päivän aamuharjoituksilla, jossa junnut joutuivat kärsimään tiukan tappion jo legendaksi muovautuneessa hihapelissä. Harjoitusten ja ruokailun jälkeen suuntasimme kohti LP Kangasalan pyhäkköä. Tunnelma Pitkäjärven koululla oli mahtava. Lisäkatsomoiden myötä hallissa vallitsi tiivis ja energinen tunnelma. ääntä hallista ei puuttunut, kiitos myös mukaan lähteneelle Sataselle! Itse ottelu oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Tiukan 3-2 väännön jälkeen jouduimme myöntämään Kangasalan olleen meitä hivenen parempi. Ottelun jälkeen myös ADT halusi nähdä mistä nämä tiput pissivät, sillä pelin jälkeen järjestettiin doping-testit…

Tilanne otteluissa on nyt siis 1-1. Tiukaksi ja jännittäväksi povattu finaalisarja todellakin pitää paikkaansa. Kun kentälle asetetaan Suomen kaksi parasta naisten liigajoukkuetta, LP:t, tullaan jatkossakin näkemään pitkiä palloralleja ja tasaista vääntöä. Seuraavaksi joukkueemme suuntaa kohti Pitkäjärven koulua, ja kohti toista voittoa. Torstaina palaamme taas omaan pyhäkköömme, Salohalliin. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan kannustamaan ja kokemaan mahtavaa urheilun huumaa!

Mona #10