Poika saunoo

Pääsiäismaanantaina ohjelmassa oli ulkoilua tai punttia, jonka jälkeen kertasimme vielä hieman Kangasalan peliä, sekä lentopallon sääntöjä (hyvä tässä vaiheessa kautta) Lenan hakupallon siivittämänä. Näin ollen olimme valmiita tiistaiseen koitokseen. Tiistaiaamu oli aurinkoinen ja samoilla mielin lähti LP Viestin joukkuekin kohti Kangasalaa. Tietysti ennen lähtöä pidettiin aamureenit ja käytiin syömässä Salkkarin maittava ruoka. Illan pelistä muodostui jännittävä ja hyvä kamppailu. Me veimme kaksi ensimmäistä erää ja Kangasala kaksi seuraavaa. Viides erä oli meidän näytöstä Kassun ollessa liekeissä! 3-2 voitto kotiin ja ajatukset kohti torstain peliä.

Keskiviikkona oli jälleen tutut kuviot ulkoilu/ puntti ja palaveri. Torstaina aamureenit ja hihapeli voitto junnuille (muita tämän viikon tuloksia ei kannata muistella..), jonka jälkeen koitti 4. finaali. Peli oli meiltä upeaa pelaamista kotiyleisön edessä, josta palkinnoksi saimme komean 3-0 voiton ja siirryimme näin ollen ottelusarjassa 3-1 johtoon.

Perjantain palaverin ja pallotuntuman jälkeen koitti lauantai ja 5. finaali, jossa meillä oli mahdollisuus pistää finaalisarja poikki. Aamureenit olivat tällä kertaa jo kahdeksalta, sillä peli alkoi poikkeuksellisesti kahdelta. Kauden viimeinen hihapeli, jonka jälkeen hieman lepoa ja kahdeksi takaisin hallille. Peli alkoi meiltä hyvin. Veimme kaksi ensimmäistä erää, mutta pitkän erätauon jälkeen Kangasala pisti hyvin kampoihin vieden lopulta 3. erän selätettyään jopa 3 ottelupalloa. Neljännen erän lopusta tuli yhtä jännittävä kuin kolmannestakin. Vasta kuudes «kultapallo« toi ratkaisun, jonka jälkeen päästiin nostamaan mestaruuspokaali ilmaan! Tunnelma oli Salohallissa mahtava yleisön ollessa hienosti mukana pelissä. Kiitos siitä kaikille katsojille, kannustajille sekä tietysti Sataselle ja taustatekijöille, kuten talkoolaisille, jotka ovat jaksaneet kannustaa meitä koko kauden ajan! Pelin jälkeen haettiin, niin kuin tapoihin kuuluu, Kari lehdistöstä suihkuun ja suunnattiin Rikalaan saunottamaan Poikaa. Kultajuhlat jatkuivat yhdessä fanien kanssa illanvietolla Volumessa.

Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta!

-Johnu #11