Playoff-hulinaa

Moi!

Kevät alkaa olla jo ihan nurkan takana ja selvä merkki siitä on myös playoff matsien alkaminen. Viime viikko oli lentopallon täyteinen, sillä viikkoon mahtui monien treenien lisäksi myös kaksi liigaottelua, A-tyttöjen välieräturnaus, sekä ykkössarjan viimeinen runkosarjaottelu.

Tiistaiaamuna liiga- sekä akatemiajoukkueet suuntasivat muutamaksi päiväksi kohti Lohjan Kisakalliota valmistautumaan tuleviin playoff matseihin. Leirin ohjelmassa oli paljon treenejä, vähän rentoutumista ja tietenkin Kisakallion hyvää ruokaa.

Playoff matsit starttasivat käyntiin heti leirin jälkeen perjantaina Salohallissa kun Nurmon Jymy saapui vieraaksemme. Ottelusta hoidimme hienosti 3-1 voiton. Heti lauantaina saimmekin lähteä kohti Nurmoa, sillä toinen kohtaaminen olikin jo sunnuntaina ja sieltä haimmekin hienon 0-3 voiton ja saimme toisen kiinnityksen välieräpaikkaan.

Lauantaina Salohallissa pelattiin myös A-tyttöjen välieräturnaus, josta hoidimme itsellemme hieman kankean alun jälkeen toisen sijan.

Sunnuntaina pelattiin liiga pelin lisäksi myös Akatemian viimeinen runkosarjaottelu Raiskua vastaan, joka päättyi harmillisesti meidän 0-3 häviöön. Nyt on  sitten ykkössarjankin runkosarja vihdoin taputeltu päätökseen ja seuraavaksi onkin playoff pelien vuoro, missä meillä puolivälierävastustajaksi asettuu Joen Juju, joten matkustusta luvassa jo heti tulevana perjantaina, sillä silloin on meidän ensimmäinen kohtaaminen Joensuussa.

Seuraava peli Salohallissa onkin jo 13.3. kun Nurmo saapuu taas vieraaksemme ja meillä mahdollisuus voitolla lunastaa välieräpaikka, joten toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikan päälle kannustamaan meidät voittoon!!

-Netta