Peelpushille pillit pushiin:

Treeniviikkomme lähti käyntiin maanantai-iltana puntilla. Tulossa oli tärkeä ottelu torstaina ja Salohalliin kokoontui innokas ja nälkäinen porukka saamaan kasaan hyvää fyysistä vireyttä ja terävyyttä. Rautojen kolistelun jälkeen saimme tutustuttaa ulkomaalaiset pelaajamme suomalaisen jouluaterian saloihin, kun Jukka-Pekka tarjosi meille maittavan juhla-aterian. Aamun vapaa vaikutti melkein jo kiinni sulaneeseen jengiimme selvästi puheliaisuuden määrän lisääntymisellä (kyllä, jo valmiiksi melko puheliaisesta porukastamme saa vieläkin enemmän ääntä, kun olemme pari tuntia erossa toisistamme!) Maittavan ruoan ja mauttomien juttujen jälkeen oli joukkueen aika painua pehkuihin.

Tiistaina ja keskiviikkona harjoittelimme lajin parissa. Tuntumaa palloon haettiin niin tekniikkaharjoitusten kuin kuusikkoharjoitustenkin myötä. Peliämme hiottiin viimeiseen loistoonsa. Keskiviikon lajiosuuden jälkeen meillä oli vielä lyhyt fysiikka, jossa «nytkytyskyykkymme« oli muuttunut jo astetta enemmän terävien kyykkyjen oloisiksi. Treenien jälkeen vuorossa oli vielä pelipalaveri, johon Anssi, Kari ja Tomi olivat luoneet tiiviin katsauksen tulevasta vastustajasta. Videoiden, hyökkäyskarttojen ja Karin fläppitaululle tekemien muistiinpanojen jälkeen oli «Ciao«-huudon aika palaverin päättymisen merkiksi.

The Big Day: torstaipäivä alkoi aamuharjoituksella, jossa junnut ottivat (taas) selvän ja murskaavan voiton vanhoista. (25-23) (Syynäkö allekirjoittaneen poissaolo junioreiden puolelta?) Aamuharjoitusten jälkeen joukkueemme siirtyi kukin omiin koteihinsa valmistautumaan illan tärkeään otteluun. Viiden aikaan Salohalliin saapui sisukas ja voitontahtoinen joukkue haastamaan Hollannista saapuneita vastustajiaan. Ottelun melko tahmean alun jälkeen kokosimme pelimme hyvin ja näytimme hollantilaisille kollegoillemme mistä suomitytöt on tehty! Mahtava 3-1 voittomme sai Peelpushille pillit pushiin, mutta meille se merkitsi 16 parhaan joukkoon pääsyä Challenge Cupissa ja uutta pelireissua Eurooppaan. 🙂 HYVä ME!

Ottelun jälkeen meille oli järjestetty yhteinen illanistujainen Volumessa Hollantilaisten kanssa. Myös suomen tunnetuin mies, Joulupukki, löysi tiensä perille. Lahjojen jaon jälkeen esiintyi salon ja ehkä suomenkin sulosointuisin kuoro (LP Viesti) esittäen melkein kokonaisen joululaulun. Ilta oli varmasti ikimuistoinen molemmille joukkueille ja monia ystävyyssuhteita luotiin illan aikana. Kiitos tästä!

Perjantai oli meillä harjoituksista vapaa päivä. Päivä kului osalla lepäillen, osalla jouluostoksia tehden ja osalla kuusenmyyntiennätystä havitellen. Lauantaina oli vuorossa taas pelipäivä, karkkipäivä. Aamu alkoi tutusti aamuharjoituksilla, josta kukaan ei varmastikkaan muista hihapelin tulosta… Treenien jälkeen oli vielä pelipalaveri ja lounas ennen kuin suuntasimme kohti Säkylää. Pieni, mutta sisukas joukkueemme (osan junioreista ollessa A:n peleissä) kohtasi ja kaatoi EuRan suoraan lukemissa 3-0. Ottelun jälkeen kapusimme taas bussiin ja suuntasimme kohti Saloa.

Sunnuntaipäivä kului kullakin omissa toimissaan. Vuorossa oli voimien keräilyä vielä viimeistä ottelua varten. Huomenna on vuorossa tämän vuoden viimeinen karkkipäivä, saadessamme vastustajaksemme LP Kangasalan.

Hyvää joulun odotusta!

Banda #10