1-sarjan paikallisvääntö TUTO Lentikselle

1-sarjan paikallisvääntö TUTO Lentikselle

LP Viesti Akatemian joulukuun ensimmäinen ottelu noudatteli syyskauden kaavaa: viisieräinen ottelu, josta voitto tällä kertaa vastustajalle erin 2-3 (25-17, 23-25, 25-19, 24-26, 15-13). Päävalmentaja Janne Harjun mukaan sunnuntain peli oli hyvän harjoitusviikon päätös, joka voittamalla viikko olisi ollut lähes täydellinen. Erot verkon eri puolilla olivat pienet, mutta voittajan ratkaisi tällä kertaa TUTO Lentiksen parempi puolustus.

Janne Harju:

-Tämän ottelun tärkein anti oli, että saimme kasvomme pestyä JyLe-tappion jäljiltä. Nuorille pelaajille tekee hyvää pelata tasaisia ja tiukkoja otteluita. Onnistujina olivat kuumat pelaajat Arita Ternava sekä Teija Vuorenmaa, jotka passari Salla Virtanen löysi hyvin. Myös Minja Himanen pelasi kauden ehjimmän ottelunsa niin syöttö-, hyökkäys- kuin torjuntapelinkin osalta.

LP Viesti Akatemian seuraava ottelu on Salohallissa sunnuntaina 8.12.2019.

-Ensi viikonlopun ottelusta Pihtiputaan Plokia vastaan on kuulunut huhuja, että mukaan tulisi myös liigajoukkueen mukana olevia pelaajia, muun muassa salolaisyleisölle tuttu Pilvi Kettunen. Toivotamme Pilvin ja Plokin tervetulleeksi Saloon, sanoo Harju.

LP Viesti Akatemia – Pihtiputaan Lukio/ Ploki sunnuntaina 8.12.2019 klo 15:00. Tervetuloa!