Pääseekö LP Viesti muutaman vuoden tauon jälkeen Suomen Cupin finaaliin?

Salohallissa pelataan Suomen Cupia perjantaina 15.11. kun LP Viestin vastustajaksi välierään saapuu liigan nousijajoukke Puijo Wolley. Joukkueet ovat kohdanneet tänä syksynä yhden kerran Salossa, jolloin kotijoukkue voitti ottelun numeroin 3-0.

Mestaruusliigan sarjataulukossa LP Viesti on 10 pelatun ottelun jälkeen 3.sijalla, Puijo Wolley kahdeksan ottelun jälkeen toiseksi viimeisenä. Tämän faktan perusteella otteluun on vain yksi ennakkosuosikki ja se on LP Viesti. Tämän tiedostaa myös LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

-Asetelma on aika selkeä eli olemme selvä suosikki finaaliin ja Puijo haastaja. Pelit ratkaistaan kuitenkin kentällä ja kovalla asenteella täytyy lähteä peliin. Tavoitteena on tietenkin mennä Suomen cupin finaaliin muutaman vuoden tauon jälkeen.

LP Viestillä on kuluvan viikon toinen ottelu heti lauantaina Seinäjoen urheilutalolla JymyVolleyta vastaan ennen keskiviikkona 20.11. alkavaa Mestarien liigaa.

-Tämän viikon molemmat pelit ovat myös tärkeää valmistautumista ensi viikon otteluun, toteaa Lemminkäinen.

Suomen Cupin toinen välieräpari on LiigaPloki – LP-Vampula, jotka kohtaavat lauantaina 7.12. Nelikosta LP Viesti, Puijo Wolley, LiigaPloki ja LP-Vampula vain LP Viesti on aiemmin pelannut Suomen Cupin finaaleissa. LP Viestin nimellä joukkue on pelannut finaaleissa yhdeksän kertaa, joista seitsemän kertaa se on poistunut voittajana. Salon Viestin nimellä saldo on kuusi finaalipaikkaa ja kolme kultaa.

Perjantain otteluun on vapaa pääsy.

Suomen Cupin välierä Salohallissa 15.11. klo 19.00. Tervetuloa!

Naisten 1-sarjaa sunnuntaina Salohallilla


Naisten 1-sarjan kotiottelut saavat jatkoa sunnuntaina 17.11., kun LP Viesti Akatemia kohtaa tuttuja kasvoja vastapuolella JyLen väreissä. Jyväskylään muuttaneet, aiemmin LP Viestiä edustaneet, Tuuli Kukkonen ja Jenna Laaksonen saapuvat Salohalliin.

Tasaisessa sarjassa JyLe on seitsemäntenä pelattuaan yhden ottelun vähemmän kuin LP Viesti Akatemia, jonka sijoitus on 4. Pisteitä LP Viesti Akatemia on kerännyt 13 ja JyLe 10, joten tiukkaa vääntöä tulee sunnuntainakin olemaan.

LP Viesti Akatemia – JyLe Salohallissa sunnuntaina 17.11. klo 17.00. Tervetuloa!