Otteluraportti: LP Viesti – LP-Vampula

Otteluraportti: LP Viesti – LP-Vampula

LP Viesti otti ensimmäisen voittonsa koskaan LP-Vampulasta Tahto Areenalla. Sunnuntaina pelattu ottelu päättyi siis vierasjoukkueen voittoon numeroin 3-0 (25-21, 25-23, 25-18).

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen totesi tilastoja katsoessaan, että ottelu oli ihan hyvätasoinen, sillä molemmat joukkueet olivat selkeästi plussalla (LP Viesti +40, LP-Vampula +18).

-En ole muuten täysin tyytyväinen meidän joukkueen otteisiin. Varsinkin toisessa erässä torjuttiin huonosti ja puolustuspelikin oli laiskaa. Tässä pelissä oltiin kyllä parempi joukkue ja tasaisesti pelattiin, kun kaikki hyökkääjät tekivät 8-15 pinnaa.

LP Viestin parhaana palkittiin Nea Haatainen, jonka asennetta Lemminkäinen kehui. Muilta tuntui jotain puuttuvan, vaikkei ottelussa varsinaista löysäilyä ollut.

– Hyvä voitto kuitenkin ja tärkeää, että tuli 3-0, kun jossain vaiheessa myös menetetyt erät saattavat vaikuttaa, päätti Lemminkäinen.

LP Viestin ohjelma jatkuu kahdella ottelulla OrPoa vastaan. Torstaina 19.11. joukkueet kohtaavat Orivedellä ja sunnuntaina 22.11. Salohallissa.

Parhaat pistenaiset

LP Viesti:
Siebring 15/+10
Haatainen 14/+11
Andrikopoulou 14/+8

Libero Netta Laaksosen vastaanottoprosentti 25% (12 suoritusta)

LP-Vampula:
Lofton 13/+10
Hämäläinen 12/+7
Milton 8/+1

Libero Iina Niemelän vastaanottoprosentti 36% (14 suoritusta)

PROlibero: Laaksonen, LP Viesti

Pistekilpailu
3 pistettä Haatainen, LP Viesti
2 pistettä Andrikopoulou, LP Viesti
1 piste Hämäläinen, LP-Vampula

Lue Mestaruusliigan otteluraportti täältä: https://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/orpo-haki-jannarista-voiton-pihtiputaalta-lp-viesti-lentiskerho-ja-lp-kangasalan-odotettuihin-voittoihin.html