Otteluraportti: LP Viesti Akatemia – HEL Volley

Otteluraportti: LP Viesti Akatemia – HEL Volley

LP Viesti Akatemia pelasi iloisella ilmeellä syyskauden viimeisen kotiottelunsa lauantaina naisten 1-sarjassa. HEL Volley koki kauden ensimmäisen tappionsa suoraan kolmessa erässä. Ottelun lopputulos Salohallissa 3-0 (25-23, 25-21, 25-22).

Ottelu alkoi HEL Volleyn johdolla, joka kesti lähemmäs ensimmäisen erän 20 pistettä. Sen jälkeen LP Viesti Akatemia onnistui kirimään rinnalle ja ohi.

Toisessa ja kolmannessa erässä kotijoukkue puolestaan aloitti terävästi, johtaen toisessa mm. 16-8, mutta HEL Volley nousi kummassakin erässä taistelemaan voitosta.

Päävalmentaja Janne Harju oli iloinen voitosta ja kolmesta sarjapisteestä.

-Voitosta huolimatta päällimmäisenä on olo, että pystymme vieläkin parempaan. Puolustuspelaamisessa jäi muutama pallo, jotka olisi pitänyt saada ja syötössä tehtiin muutama virhe liikaa.

-Mutta hyökkäys ja torjunta onnistuivat tänään sekä myöskin taktinen syöttö, jolla onnistuttiin ohjaamaan vastustajan hyökkäyksiä haluamaamme paikkaan. Sen lisäksi meidän vastaanotto kesti hyvin vastustajan syötön suorien virheiden muodossa, mutta laatu olisi pitänyt olla parempi, olkoonkin että Saana Virtanen pelasi tilanteet hyvin.

Kotijoukkeen yleispelaajat Arita Ternava ja Linnea Kuusela kantoivat hyökkäysvastuun hyvin, vaikka olivat kuormitettuina myös vastaanotossa. Liberona pelasi Anna Syrjälä, joka palkittiin joukkueensa parhaana.

-Kiitos HEL Volleylle hyvätasoisesta ottelusta. Tällaiset kovat voitot ovat nuorelle joukkueellemme tärkeitä.

Toni Flink palkitsi LP Viesti Akatemian parhaana Anna Syrjälän (vas.) ja HEL Volleyn Essi Nirhamon.

Parhaat pistenaiset

LP Viesti Akatemia:
Ternava 19/+9
Kuusela 13/9
Vuorenmaa 9/+4

Libero Anna Syrjälän vastaanottoprosentti 53% (15 suoritusta)

HEL Volley:
Vallin 14/+5
Kokko 11/+7
Pirttimäki 8/+3

Libero Essi Nirhamon vastaanottoprosentti 54% (35 suoritusta)