Otteluennakko: LP Viesti – Kuortane

LP Viesti pelaa viimeisen Mestaruusliigan ottelun ennen joulua perjantaina Salohallissa tyhjille katsomoille. Vastaansa joukkue saa otteluohjelmasta poiketen (JymyVolley) Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueen, joka pelaa yhden vierasottelun jokaista liigajoukkuetta vastaan.

Kuortane aloitti liigataipaleensa keskiviikkona Kangasalaa vastaan taistellen urheasti. Ensimmäisen erän nuoret lupaukset veivät jatkopalloille, kaksi seuraavaa erää Kangasalan kakkoskuusikko vei selkeämmin.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen on tyytyväinen joukkueensa saadessa vielä yhden pelin ennen joulua. LP Viesti on leireillyt kuluvan viikon Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

– Hienoa saada Suomen parhaat nuoret pelaajat Saloon ja nähdä millä tasolla he menevät tällä hetkellä. Tämä 2003-2004 on hyvä ikäryhmä, jolla on myös pituutta. Kun taitotaso nousee, niin sieltä on tulossa hyviä tyttöjä liigaan ja naisten maajoukkueeseenkin, toteaa Lemminkäinen.

– Keskiviikkoinen peli osoitti, että tosissaan täytyy meidänkin pelata perjantaina. Meillä on myös nuoria pelaajia, jotka varmasti haluavat näyttää nuoremmilleen, kuka käskee. Voitto ottelusta on tärkeä, koska runkosarjan sijat 2. – 4. tulevat olemaan pienillä eroilla.

Ottelu näytetään Ruudun monikameratuotantona, joten lentopallosta pääsee nauttimaan kotisohvalta.

LP Viesti – Kuortane perjantaina 4.12. klo 18:30.