Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – Jyväs-Lentis (JyLe)

Sunnuntaina on tiedossa jo kolmannen kerran tällä kaudella tuplakotiottelupäivä, kun ensin LP Viesti Akatemia pelaa 1-sarjassa Jyväs-Lentistä vastaan ja sen perään Mestaruusliigassa vastaan tulee OrPo.

1-sarjan ottelu on kierroksen kärkiotteluita, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla 2. ja 3., vieraat ensin mainittuna. Päävalmentaja Janne Harju odottaakin kovaa peliä sunnuntaille.

-Olemme JyLen kanssa tasapisteissä ja sunnuntaina meillä on kova haaste voittaa heidät. Meidän pitää saada kahden heikomman pelin jälkeen oma syöttö-vastaanottomme toimimaan.

JyLessä on salolaisille paljon tuttuja pelaajia: Tuuli Kukkonen, Veda Mansikkaviita, Milja Piesanen sekä Jenna Laaksonen. Tuuli on yksi kolmesta JyLen pelaajasta, joka on tehnyt yli 100 pistettä tähän mennessä.

– Joukkueessa riittää pisteentekijöitä eikä vastuu kaadu vain yhdelle pelaajalle, toteaa Harju.

Vierasjoukkueen passaria Veda Mansikkaviitaa jännittää palaaminen vanhaan kotihalliin.

-Innolla odotamme sunnuntain ottelua ja tiedossa on varmasti kova kamppailu. Ollaan treenattu hyvin ja laadukkaasti ja harjoitellut asiat ovat menneet eteenpäin. Peli on kehittynyt ja kehittyy pala palalta kauden mittaan. Hyvillä mielin tullaan Saloon ja toivottavasti tulisi yleisöäkin paikalle katsomaan. Varmasti on viihdyttävää lentopalloa luvassa, mietiskelee Veda.