Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – HEL Volley

LP Viesti Akatemia kohtaa kiinnostavan vastustajan lauantaina Salohallissa, kun sarjassa toisena olevan HEL Volleyn riveistä löytyy salolaisille tuttuja kasvoja niin kentältä kuin penkin päästäkin.

Joukkueen passarina on Vappu Ritala, liberona Essi Nirhamo ja ensimmäistä kautta joukkueen valmentajana toimiva Ismo “Iska” Tuominen.

– Siitä alkaa olla 10 vuotta, kun olen Salohallissa ollut virallisessa pelissä, kiva hetki itsellekin. Tiedossa on, että kova peli tulee. Huhuhan kertoo, että LP Viesti Akatemialla on kaikki ykköspelaajat paikalla. Meidän täytyy sitten siihen kovaan haasteeseen vastata, pohdiskelee Iska.

-Meille tietenkin tärkeä peli, koska tavoitteemme on pelata liiganoususta. Ja henkilökohtaisesti tämä on mulle aika iso peli, koska Repan (LP Viestin tilastonikkari Petri Virtanen) kanssa pelataan Enäjärven herruudesta. Kovat panokset!

HEL Volley on sarjassa siis toisena kahdeksan ottelua pelanneena. LP Viesti Akatemia puolestaan on pelannut 10 peliä ja se on sijalla neljä.

LP Viesti Akatemian päävalmentaja Janne Harju odottaa ottelua innolla.

– Valmensimme Iskan kanssa Loimun miesten liigajoukkuetta kaudella 2015-2016, jollen vuosia nyt aivan väärin muista. Mielenkiinnolla siis odotan myös “valmentajien vääntöä”.

LP Viesti Akatemia lähtee hakemaan voittoa kotihallissaan, vaikka vastustaja niin keski-iältään kuin pelivuosiltaan kokeneempi onkin.

– Vappu on tärkeä pelaaja heille ja jokaiselle pelipaikalle on hyviä pelaajia myös vaihtopenkillä. Mekin saamme Jenna Saarista lukuunottamatta kaikki Akatemian sopimuspelaajat mukaan, joten taistelemaan lähdetään, Janne päättää.

LP Viesti Akatemia – HEL Volley lauantaina 28.11. klo 17:00. Tervetuloa!

Ilmaisen sisäänpääsyn tarjoaa