Oriveden Ponnistus LP Viestin viikon viimeinen vieras

Oriveden Ponnistus LP Viestin viikon viimeinen vieras

LP Viestin toinen peräkkäinen tiukka kolmen ottelun viikko päättyy sunnuntaina 9.2., kun se pelaa kotiottelun Oriveden Ponnistusta vastaan. Salolaiset hävisivät keskiviikkona Mestarien liigassa kotiottelunsa Budowlani ŁÓDŹia vastaan ja voittivat torstaina Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueen.

OrPo puolestaan pääsee sunnuntain otteluun paremmin levänneenä, sillä sen edellinen ottelu oli 1.2., jolloin se hävisi kotonaan LP-Vampulalle erin 1-3. OrPon saldo alkaneelta vuodelta on kaksi voittoa (Puijo Wolley ja Hämeenlinna) sekä kolme tappiota (JymyVolley, Pölkky Kuusamo sekä jo mainittu LP-Vampula). Sijoitus pirkanmaalaisilla runkosarjassa on vasta 8. joka on pienoinen ihme, sillä OrPo on yksi liigan 2010-luvun menestysseuroista kuudella SM-mitalillaan sekä tammikuun 2019 Suomen Cupin voitollaan.

-OrPo on parantanut peliään syksystä, kun he ovat saaneet pari uutta pelaajaa sekä libero Sanna Häkkisen takaisin sairastuvalta. Ei nämä pelaajamuutokset ole oleellisesti heidän suuntaansa muuttaneet, mutta selkeästi on parempi joukkue kuin syksyllä, miettii LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Salolaisille tuttu Pilvi Kettunen vaihtoi kesken kauden seuraa LiigaPlokista OrPoon, joten hänetkin nähdään sunnuntaina Salohallissa.

-Kova ottelu tulossa ja molemmilla joukkueilla on iso panos pudotuspelisijoitusten suhteen. Me taistelemme jopa runkosarjan kakkospaikasta ja OrPokin tarvitsee pisteitä varmistaakseen paikan kahdeksan parhaan joukkoon, sanoo Lemminkäinen.

Otteluisäntänä ottelussa Talonmiespalvelu A.Määttä Oy. Tervetuloa!

Salossa vietetään sunnuntaina 9.2. lentissunnuntaita, kun LP Viesti Akatemia pelaa ennen liigaottelua naisten 1-sarjaa Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkuetta vastaan klo 14:00 alkaen.