Nyt otetaan (junnusta) miehestä mittaa

Lentopallon saralla varma kevään merkki on runkosarjan päättyminen. Tästä eteenpäin jokainen peli on varmuudella merkityksellinen kauden lopputuloksia ajatellen. Pelit tiivistyvät ja samalla pitkä kausi takataskussa tuo mukanaan sekä hiotumpaa yhteispeliä, kokemusta ja itseluottamusta, mutta toisaalta välillä myös pieniä fyysisiä kremppoja. Onneksi huolto pelaa hyvin ja keskiviikon kolmannen puolivälierävoiton myötä saatiin myös pientä taukoa ja akkujen latausta.

Kevään merkkeihin kuuluvat myös ylioppilaskirjoitukset. Myös sillä saralla abiturientista puristetaan osaamista ulos ja siihen hetkeen keskittyminen on tärkeää. Samalla tavalla lukion aikana tehty työ mitataan ulos kuuden tunnin sessiossa liikuntasalissa, jossa tällä kertaa testataan liikunnan sijaan omaa tasoa äidinkielessä, englannissa ja matematiikassa. Play off-tunnelmaa siis sielläkin!

Itse olen kerännyt tähän saumaan vielä kolmannen “tasonmittauksen” eli autokoulun loppusuoran. Maanantaina virittelin tunnelmaa liukkaan kelin radalla ja jännittävällä ajopätkällä moottoritietä pitkin Turusta Paimioon. Ilmassa on siis tekemisen meininkiä.

Paljon tärkeitä etappeja tulee siis vastaan päivittäin ja uusi treeniviikko tähtää huolella ensimmäisiin välierämatseihin viikon lopulla. Tervetuloa kaikki Salohalliin kannustamaan meitä! Nyt otetaan katsojistakin mittaa kevään tärkeissä peleissä.

Nähdään perjantaina!

– Tuuli #9