Noora Kosonen ja Caroline Pearson LP Viestiin

Noora Kosonen ja Caroline Pearson LP Viestiin

LP Viestin joukkueeseen liittyy erittäin mielenkiintoisia nimiä kun LP Viestin entinen luottoyleispelaaja Noora Kosonen ja uusi tuttavuus, kanadalainen Caroline Pearson ovat allekirjoittaneet sopimukset.

Noora Kosonen

Yksi Suomen parhaista yleispelaajista, Noora Kosonen, on tehnyt LP Viestin kanssa sopimuksen tulevasta kaudesta. Sopimuksessa on ulkomaanpykälä heinäkuun alkupuolelle. Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sanoo, että mikäli Noora saa sopimuksen ulkomaille määräajassa, etsii seura yleispelaajan ulkomailta.

-Noora on yksi Suomen parhaista yleispelaajista ja on hienoa, että jos hän pelaa Suomessa, hän pelaa meillä.

-Olen iloinen sopimuksesta LP Viestin kanssa, vaikka etsinkin vielä pelipaikkaa ulkomailta. Tiedän, että Salossa hommat toimii, puitteet ovat kunnossa ja kaikki ovat valmiita tekemään kovasti töitä joukkueen eteen. LP Viestissä saisin myös varmasti keskittyä taas täysipainoisesti yleispelaajan rooliin, kertoo Noora.

Noora Kosonen
Syntymäaika: 25.9.1993
Pituus: 182 cm
Pelipaikka: yleispelaaja
Kasvattajaseura: Klp-86 (Kerimäki)
Seura kaudella 2019-2020: VDK Gent, Belgia
Saavutukset: 5 SM-kultaa, 2 SM-hopeaa, 4 Suomen Cupin mestaruutta, 78 maaottelua

Caroline Pearson, kuva: Clemson Athletics

LP Viesti on saanut riveihinsä 2-vuotisella sopimuksella 22-vuotiaan kanadalaisen passarin, Caroline Pearsonin. Pearsonilla on myös Yhdysvaltojen kansalaisuus ja hän on nuorempana ollut USAN:n juniorimaajoukkueen ohjelmissa. Suurimmaksi saavutuksekseen tähän asti hän kertoo pääsyn Kanadan aikuisten maajoukkueleirille.

Tomi Lemminkäinen kertoo, että joukkueeseen etsittiin kahta passaria, jotka molemmat pystyvät olemaan ns. ykköspassareita.

-Videoiden perusteella Caroline näyttää hyvältä pelaajalta. Odotamme, että hän pystyy haastamaan Viktoriia Tuchasvilin ja pelaamaan hyvällä tasolla. Caroline saapuu Saloon elokuun alussa.

-Olen innoissani päästessäni liittymään LP Viestin mestaruusjoukkueeseen. Olen valmis tekemään kovin töitä joukkueen menestyksen eteen, Caroline sanoo.

Caroline Pearson
Syntymäaika: 24.8.1997
Pituus: 176 cm
Pelipaikka: passari
Saavutukset: Kanadan naisten maajoukkueleiritys