No coffee or tea, thanks. But do you have glögi? ….

Syksyn kovan uurastamisen ja lukuisten otteluiden jälkeen kohtasimme Suomen Cupin välierissä HPK:n, jolta irtosi meille finaalipaikka. Suomen Cupin finaali nähdäänkin tänä vuonna Vantaan Energia-areenalla 8.1, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki kynnelle kykenevät kannustamaan LP Viesti voittoon!

Lukuisat reissut ovat pitäneet myös huolen siitä, että lentokone on tullut tutuksi niillekkin jotka eivät ole sillä paljoa matkustaneet aikaisemmin. Toisilla on silti vaikea erottaa ns.ÓoikeaÓ lentokone potkurikoneesta… Onneksi säät ovat olleet kohtalaisen suotuisia niin että kovemmatkin jännittäjät ovat selvinneet matkoista ilman sen suurempia paniikkikohtauksia.

Yksi marras-joulukuun vaihteen suurimmista kohokohdista oli tietenkin joukkueen pikkujoulut!! Joulun makuun pääsimme mitä parhailla jouluherkuilla, jonka jälkeen olikin helppo välittää rauhallisen joulun sanomaa… Osa muisteleekin hassuja sattumuksia hyvillä mielin, toinen yrittää unohtaa illan tapahtumat ja kolmas katselee niitä tallennettujen otosten avulla. Pääasia kuitenkin on että jokaisella oli hauskaa niin tanssilattialla kuin karaoken puolellakin. Vai mitä Tomi?

Lisämausteensa perinteisiin liigapeleihin on tuonut CEV-Cupin ottelut, joita on päästy pelaamaan ensimmäisen kierroksen verran. Kroatialainen ZOK Vukovar kaatui kotona hienosti 3-0 ja pitkältä tuntuneen reissun päätteeksi saimme puristettua samat lukemat tauluun heidän kotisalissaan. Hyvä likat!! Seuraava vastus on saksalainen Stuttgart, jonka kohtaamme 11.1 kotikentällä.

Tämän vuoden viimeiset kannustushuudot kuullaan viikonloppuna Salohallissa, kun vastassa on virolaisjoukkueet. Sen jälkeen onkin kaikkien aika rauhoittua joulun viettoon ? Tervetuloa hallille kannustamaan ja laittamaan kausi tämän vuoden osalta pakettiin! Hyvää Joulua ja Onnellista Uuttavuotta!

Ps. Jos joulukuusta halajat, tervetuloa käymään Kodin Terralla, jossa LP Viesti myy joulukuusia!

-Vappu