New start – new hopes

Hello everybody! It is great feeling to write here again and write about your life, team’s life, about favorite things.

It was important week in our last 3 months of preparation, because it is new start and new page in our history, like everyone of us and the same time like one team and family.

On monday we start to camp in Kisakallio, we need to take good spirit and attitude before championship.

I was there with my family, and I think my daughter also wait this because I donÕt have problem to wake up her in that morning. So we started at the time and without problem. There we have 2 practices ,one gym and one volley.

Tuesday also 2 practices, but in the morning we had some new experience Ð fysiikkatreeni, vetäjä MM-mitalisti Anne Rikala. It was great to do it. In evening we had volley with good speed and attitudes, great and hard practice. In evening was great time with the team, Oksa with boys and Moris with Tamari, and surprise for Ella Ð her grandparents visiting us. We were speaking, joking and smiled Ð eating sausage and some snack. Great time in great collective. And one good news from Tomi, that LPViesti sights new player Ð welcome Vera to our collective.

Next morning we were walking in the forest, it was freezing morning but still we come back happy and tired. And then last practice on the camp and road to home (Tupuri). It was good camp Ð hard work and families atmosphere. Thanks to Oksa for recovering us, to help us to be in form.

Thursday was free day, just in the evening we have opening party for beginning of Mestaruusliiga. It was a great evening, because I saw for a long time all our team so beautiful and pretty, not in sport clothes. A lot of nice people, nice atmosphere and nice food in Rikala. Some funny video and great wishes from Duda and Lena Ð thank you girls.

In the weekend we had 2 hard games. At this week, give us a lot of emotions and understanding, that we will fight until the end, doesn’t matter how hard it will be, what obstacles did not happen. Because we are a team, LP Viesti’s family. Come a long way Ð but we are ONE TEAM Ð ONE HEART.

Nähdään Salohallissa

Viki

– – – –

(vapaa suomennos)

Moikka kaikille! On hienoa päästä taas kirjoittamaan ja kertomaan elämästä, joukkueen elämästä ja lempiasioistani.

Mennyt viikko oli tärkein viikko kolmen kuukauden valmistautumisen jälkeen, koska aloitus on uusi ja edellisen kauden sivu on jo käännetty meiltä jokaiselta joukkueessamme.

Maanantaina aloitimme leirin Kisakalliossa, tavoitteena oli saada aikaan hyvä joukkuehenki ja asenne ennen kauden alkua.

Olin siellä perheeni kanssa, ja uskon, että tyttäreni odotti myös leirille lähtöä, koska minulla ei ollut minkäänlaisia ongelmia herättää häntä sinä aamuna. Joten aloitimme aikaisin ilman ongelmia.

Meillä oli kahdet harjoitukset, puntti ja laji.

Tiistaina meillä oli myös kahdet harjoitukset, mutta aamulla meillä oli jotain uutta. Vedimme fysiikkatreenin MM-mitalisti Anne Rikalan johdolla. Oli mahtavaa. Illalla meillä oli lajitreeni hyvällä temmolla, asenteella, ja oli erittäin hyvä ja tehokas harjoitus. Vielä harjoitusten jälkeen menimme joukkueen, Oksan ja poikien, Moriksen ja Tamarin sekä Ellan isovanhempien yllätyksestä viettämään iltaa vitsaillen, nauraen ja syöden makkaraa Kisakallion kodalle. Hyvää aikaa yhtenäisesti. Ja yksi hyvä uutinen myös Tomilta oli uuden pelaajan sopimus, tervetuloa Vera!

Seuraavana aamuna olimme vaelluksella metsässä, oli jäätävän kylmä aamu, mutta silti tulimme takaisin iloisina, mutta väsyneinä. Sitten olikin viimeisten harjoitusten aika ja kotiin, Tupuriin. Oli erittäin hyvä leiri. Kovaa tekemistä ja perheellinen ilmapiiri. Kiitos myös Oksalle avusta palautumisten kanssa ja pitäen meidät kunnossa.

Torstai oli vapaapäivä, vain illalla meillä oli kauden avaustilaisuus. Oli mahtava ilta, sillä näin pitkästä aikaa joukkueen niin kauniina ja laittautuneena, enkä treenivaatteissa kuten yleensä. Paljon mukavia ihmisiä, ihana tunnelma ja hyvää ruokaa. Myös pari hauskaa videota ja tervehdyksiä Dudalta ja Lenalta. Kiitos tytöt!

Viikonloppuna meillä oli kaksi kovaa peliä. Tämä viikko antoi meille paljon tunteita ja ymmärrystä, että tulemme taistelemaan loppuun saakka, eikä sen ole väliä kuinka kovaa se tulee olemaan, eikä väliä millaisia esteitä joudumme ylittämään. Koska olemme joukkue, LP Viesti perhe. ONE TEAM, ONE HEART.

Nähdään Salohallissa, Viki.