Mikä ihmeen kotietu?

Tänä vuonna pääsemme pelaamaan finaaleja pelistä toiseen maan parhaissa lentopallohalleissa. Siinä mielessä kotiedun merkitys ei ole hallin kannalta niin valtaisa, vaikka onhan Salohalli aina Salohalli. Toki matkustaminen vaikuttaa aina valmistautumiseen ja kotipeleissä tämä on merkittävä etu. Mutta mikä sitten tekee siitä kuuluisasta kotiedusta niin polttavan merkityksellisen?

Siinä teillä, hyvät kannattajat, on aivan keskeinen rooli. Tämä nähtiin esimerkiksi viime sunnuntaina, kun rumpuryhmämme sai vahvistusta rosteriinsa (kiitos Jouni!). Näimme, kuinka yhdenkin kannustajan panos voi antaa energiaa hallilliselle ihmisiä.

Laulu- ja soittotaitosi ei tarvitse olla edellä mainitun henkilön tasolla, mutta olemme varmoja, että jokainen pystyy tuomaan samalla tavalla energiaa paikalle. Meille on suunnattoman tärkeää, että jokainen kannattaja tuntee voivansa auttaa tunnelman luomisessa ja sitä kautta auttaa myös joukkuettamme.

On ehdottoman hienoa, että Yle on mahdollistanut pelien näkyvyyden siten, että tunnelmasta pystyy nauttimaan myös pidemmistä etäisyyksistä huolimatta. Toiveemme kuuluu silti seuraavasti: älä jää kotisohvalle, jos mietit, että jäisitkö vai lähtisitkö hallille. LäHDE!

Urheilu, etenkin lentopallo, on parasta paikan päällä, ja tulemalla paikalle se on vielä vähän parempaa. Meille jokainen kannattaja ja katsoja hallin lehtereillä on osoitus tuesta, luottamuksesta ja kannustuksesta.

Uskomme itse kivenkovasti onnistumiseemme, mutta teidän tukenne on tärkeä osa menestyksen perustaa.

Perjantain ja sunnuntain ansiosta olemme saaneet kotiedun käsiimme. Nyt on teistä kiinni, saammeko siitä todella kaiken irti, sillä kannattajat ovat se seitsemäs pelaaja, joka on yleensä parhaimmillaan nimenomaan kotikentällä (silti tiistaina saa lähteä mukaanÉ ?).

Seuraavan kerran kotietua puolustetaan perjantaina kello 18.00 ja toivomme, että sinäkin olet paikalla. Jos et pääse paikalle, jokainen peukku siellä kotikatsomossa on myös meille tärkeä.

Siispä perjantaina peukutat tai olet paikalla!

Nähdään hallilla!

Hiltsu ja Rone ?