Mestarien liigan ruttuiset pelipallot

Hei…

Tässä me nyt ollaan – on kuuleman mukaan jo vähän odoteltu. Me, Mestarien liigan 2018 pelipallot ovat saapuneet Suomeen ja Saloon. Tultiin vähän kurtussa – kuten meidän kuvastakin näkyy – mutta sittemmin ollaan saatu paineilmaa sisuksiimme Salohallin, meidän uuden kotimme, huoltohuoneesta. Joku “Aukki” meidät puhkui pyöreiksi.

Meillä oli täällä jo aiemmin kavereita, kaudella 2015 käytettyjä samanlaisia palloja. Heiltä on kuultu mitä erilaisimpia juttuja Salosta, Salohallista, LP Viestistä – joka muuten meillä pelatessaan käyttää nimeä LP SALO. Lieneekö joku taitelijanimi, mistä sen tietää. Meidät kun ollaan tehty Thaimaassa eikä tämä uuden kotimaan suomenkieli oikein vielä avaudu. No, kaverit on kertoneet.

Tämä meidän uusi isäntä… tai kai oikeammin emäntäporukka on kuuleman mukaan tämän maan parhaimmistoa, ovat voittaneet mestaruuksiakin meidän sini-keltaisilla kavereilla. Meitähän käytetään siis VAIN Mestarien liigassa! Tämä LP SALO oli siis kolme vuotta sitten jo tässä Euroopan kovimmassa seurajoukkuekilpailussa mukana – ihan jopa ns. lohkovaiheessa. Meidän kavereita mätkivät kovalla kädellä jotkut italiaanot, venäläiset ja saksalaiset. Meitä vastaan tulee kavereiden kertomaan mukaan ensin bulgaareja.

Tämä meidän uusi emännistö on ihan kivaa porukkaa, kertoo kaverit. Tosin tässäkin joukossa on taas niitä kovaiskuisia pelaajia: joku Kertu, joku Noora, joku Ronja ja niin edelleen. Nää Noora ja Ronja on juuri voittaneet tämän maan maajoukkueen kanssa universiadeissa viidennen sijan. Törkeetä! Voittivat viimeisessä pelissa meidän Thaimaan tytöt! No, meidän on nyt vaan tämäkin kestettävä.

On tässä LP SALOssa joitakin kivojakin pelaajia, jotka käsittelee meitä pehmeämmin: joku Hiltsu nostaa pehmeästi hihoillaan meitä jonkun Vikin ja jonkun Ellun käsiin – ja he puolestaan antavat näille noorille, roneille, kertuille ja muilla paikkoja tehdä pisteitä. On siinä taas posket kovilla!

Meillä on kolme keskipelaajaa: joku Eeva, joku Anna ja joku Pilvi. Niiden lyönnit ei kai ole niin kovia, mutta sitäkin nopeampia. Ja se mistä me tykätään: meidän joukkueessa on paljon nuoria pelaajia! Roosa ja Saana ovat syntyneet vasta 2000-luvulla ja Tuuli sekä Ellakin ovat aika nuoria.

Ja sitten on tää taustajoukko: Tomi, Janneja ihan kaksin kipalein, jo mainittu Auno, Jouni, Petri ja Ville – niidenkin kanssa pitäisi tulla toimeen. Tai “tarttis” kuten täällä kuulemma sanotaan. Ja onhan siellä taustoilla yksi nainenkin, Oksana, hän on meidän kelta-sinisiä palloja käyttänyt pelatessaan tätä maan pääsarjaa, Mestaruusliigaa. Nyttemmin hän on siirtynyt hoitamaan meidän pelaajien lihaksia kuntoon hieronnan avulla. Voi kun “Oksa” hieroisi joskus meitäkin!

Vähän aikaa me saadaan vielä toipua aikaerosta, mutta lokakuussa meidät otetaan sitten esille: alkaa se Mestarien liiga – MEIDäN liiga! Odotelkaa siis rauhassa lokakuun loppupuolelle.

Terveisin

Mestarien liigan 2018 pelipallot

PS. me ei sitten oteta mitään vastuuta siitä, miten tää vanha ukko näppäimistön ääressä on meidän thain kielen osannut kääntää – ei näytä kovin kummoiselta ruudinkeksijältä…