Mestarien Liigaa ja vapaa viikonloppu

Meidän tiimin viikko alkoi tutusti maanantaina aamupuntilla, kuinkas muuten. Peliin valmistava lyhkänen ohjelma sai vähän lisäboostia, kun paikalle saapui myös kaikkien fysiikkakoutsien kingi Tuomas. En tiiä oliko kyseinen herra kolauttanut päänsä vai oliko mahdollisesti jotkut pikkujoulut venähtänyt, mutta me kuultiin ainakin VIISI kertaa Tuomaksen sanovan hyvä.. Se on muuten kaks kertaa enemmän kun mä oon kuullu tän reilun puolentoista vuoden aikana siltä yhteensä. Tosin niiden kehujen jälkeen perus ”tossa on koko ajan liian vähän rautaa tangossa” -lause tuli myös tutuksi, joten ei sentään ihan liikaa päästy leijumaan. Maanantain iltatreenissä hiottiin pallon kanssa viimeisiä kuvioita kuntoon tiistain isoa koitosta varten. Toki juostiin pikkasen viivojakin siinä sivussa, kun keskittyminen vähän herpaantui. Juoksujen jälkeen kipin kapin kohti videopalaveria ja sieltä kotiin lepäämään.

Tiistai – PELIPäIVä! Mestarien liigan PELIPäIVä! Vastassa ei enempää eikä vähempää kuin Dinamo Moskova. Nää päivät on Robinin sanoin parasta just nyt! Fiilistä toki nostatti entisestään meidän vanhusten murskavoitto hihapelissä 😉 Peli starttasi puoli seiskalta ja hienostihan matsi lähti meiltä käyntiin! Ihan voittoon tai pisteeseen asti ei riittänyt meidän puristus, mutta ylpeä voi joukkueesta olla. Vastassa oli kuitenkin taas yksi maailman parhaista joukkueista ja niin vaan tapeltiin vastaan ja laitettiin niiden ylipitkät pelaajat pinteeseen! On ollut ilo huomata kuinka ihmisiä kiinnostaa Mestarien Liiga ja miten paljon ihmisiä on meidän tukena. Salohallissakin on ollut pitkälti päälle tuhannen ihmisen toimesta niin hirveä metakka kotipeleissä, että hyvä kun kuulee mitä kaveri metrin päässä sanoo. Siispä iso kiitos kaikille tuesta ja kannustuksesta, ilman Teitä ei ole meitä!

Keskiviikko oli treeneistä vapaapäivä, toki illalla meille oli järjestetty huikea jouluruoka Jukka-Pekan toimesta ja lisäksi jaettiin pelaajien kesken pikkujoululahjat. Ja mikäli joku ihmettelee miksi Salon Bodyshopissa on hyllyt tyhjänä niin syynä on meidän toisillemme ostamat lahjat.. Keskiviikko oli myös varattu viisumiasioille, eli hallille tullessa kaikkien piti täyttää viisumihakemukset ja sehän vasta olikin hauskaa. En tiedä saiko kukaan onnistumaan sitä kerrasta (homma on nimittäin viimisen päälle pilkun viilausta), Mirakin taisi vaan 3 kertaa tehdä koko lapun uusiks.

Torstaiaamu oli vapaa ja illalla lajitreeneissä hinkattiin takapuolet lattiassa puolustusta pari tuntia. Olipahan menoa ja meininkiä niissäkin treeneissä, jalkaraukat oli illalla aivan puhki! Perjantai alkoi puolestaan puntilla, tällä kertaa ilman Tuomasta. Puntin jälkeen moni meistä suuntasi päiväunien sijaan kaupungille ja lahjaostoksille. Yksi meni ostamaan lahjaa 6v tytölle, toinen 8v pojalle jne. Osallistuttiin siis koko joukkueen voimin Anna joulu lapselle -kampanjaan! Tulipa hyvä mieli sen jälkeen. Iltatreeni oli Tomin vetämä ja kaikki oli varustautunut sen mukaisesti. Kukaan ei siis ollut lyhyillä sukilla tai ilman kyynärsuojia. Alkushokista (=alkulämmittelystä) toivuttuamme vedettiin viikon päätteeksi todella hyvä lajitreeni ja lähdettiin hyvillä mielin VAPAAN viikonlopun viettoon!

Lopuksi vielä haluan kiittää tän häkellyttävän viikon jälkeen kaikkia mua tavalla tai toisella muistaneita ihmisiä, olette huippuja. Tehdäänhän jatkossakin yhteisvoimin unelmistamme totta! Nöyrä kiitos Teille jokaiselle.

Ihanaa joulun odotusta kaikille, nähdään taas hallilla!

Rose