Mennää vaa!

Maanantai-iltana palasimme jälleen toiseen kotiimme Salohalliin vahvistamaan lihaksiamme puntin merkeissä. Viime viikkojen pelit oli unohdettu ja edessä oli taas uudet haasteet. Tiistaina ja keskiviikkona treenattiin normaalisti ja valmistauduttiin toivottamaan Turkkilaisen Fenerbahcen maailmantähdet tervetulleiksi Saloon.

Torstaina sitten oli viikon ensimmäinen pelipäivä. Aamun hihapelin vei tällä kertaa vanhukset. Illan peli jännitti hieman tavallista enemmän, vaikka kaikki paineet olivatkin naapurilla. Tiesimme kuitenkin että Fenerbahcen haastamiseen vaadittaisiin parasta mahdollista peliämme. Ensimmäinen erä oli tasainen eikä erävoitto ollut kaukana. Kahdessa seuraavassa erässä vastustaja sitten todisti kaikille olevansa yksi maailman parhaista joukkueista. Salohallista ei puuttunut tunnelmaa 1450 katsojan todistaessa tätä ainutlaatuista ja hienoa taistelua. Myös vierasjoukkueella oli kiitettävästi faneja katsomossa. Kiitos kaikille kannustajille!

Perjantaina levättiin ja ladattiin akkuja viikonlopun pelejä varten. Lauantaina matkasimme Orpon vieraiksi. Aamutreenit pidettiin poikkeuksellisesti vasta matkan varrella Koskella. Sali kelpasi hyvin varsinkin junnuille, oli nimittäin meidän vuoro voittaa hihapeli! Anulla oli myös kuulemma liikaa voimaa yläpäässä kun syötöt leijailivat pitkiksi.. Orivedellä käytiin tiukka kamppailu sarjapisteistä ja ne jakautuivat 2-1 meidän eduksi. Eli 3-2 voittoon voidaan olla ihan tyytyväisiä ensimmäisen erän huonosta alusta huolimatta. Tyytyväisiä voidaan olla myös siitä ettei Essi saanut allergista erek.. eiku reaktiota Miran jalkarasvasta (vaaai suihkusaippuasta?)

Sunnuntaiaamuna vedettiin viikon viimeinen palaveri ja treeni ennen illan Eura-peliä. Putken karkumatkalla olleet verkkaritkin löytyivät vihdoin, mistäs muualtakaan kuin Salohallista. Eihän niitä ensin etsitykään kuin esim Vantaalta.. Hihapeli jäi aamulla pelaamatta ja vähän jännitti mitä perinteen rikkomisella olisi seurauksena. Nou hätä, Viesti-Eura 3-0 ja viikko hoidettu kunnialla läpi. Kauaa ei kuitenkaan ehdi levätä, sillä maanantaina otetaan suunta kohti Istanbulia ja luvassa on jälleen uusia entistä kovempia haasteita.

Noora #4