Marraskuinen pelirumba on pulkassa

Nyt kun kolmen viikon pelirumba on saatu mallikkaasti päätökseen, saamme viimein hengähtää hetkeksi. Meitä tosin koettelivat sitkeääkin sitkeämmät flunssapöpöt, mutta viimeistään viikon puolessa välissä toipilaatkin pääsevät varmasti mukaan harjoituksiin.

Mennyt viikko oli sairastumisia lukuun ottamatta raskas, mutta ehjä. Torstaina kärkipeli Pölkky Kuusamoa ja perjantaina Suomen Cupia LiigaPlokia vastaan. Molemmista 3-0 voitot ja Suomen Cupissa paikka välieriin. Vastustajat arvottiin Ploki-pelin jälkeen ja jatkamme tammikuussa Cupin merkeissä välieräottelulla OrPoa vastaan. Kiitos yleisölle kannatuksesta, fanien tuki ja tärkeys on meille kullanarvoista! Toivottavasti perjantain koululaisottelusta löytyi uusia innokkaita kannustamaan uudelleen.

Viikon kruunasi lauantain kauan odotetut pikkujoulupirskeet ensin Vilppaan pelissä ja sen jälkeen naapurissa Maran Klubilla jouluruoan, parin tietovisan ja karaoken merkeissä. Ilta oli upeasti järjestetty ja ruoka erinomaista. Oli jälleen mukava kokoontua koko ÓLP Viesti ÐpoppoonÓ kanssa. Iso Kiitos kaikille mukana olleille!

Tästä kohti uutta treeniviikkoa, nähdään Salohallilla viimeistään 17. päivä!

Sakke #7