LumiPallo kohtaa LumiPallon

Välieräreissun tämänkertaisesta lyhyydestä mahtoi johtua myös se, ettei korttipelipöytää (kylläkin mukana ollutta) kaivettukaan esiin. Matka sujui kuitenkin erittäin nopeasti (tai hitaasti miten sen nyt haluaa ottaa), kun takapenkkiä viihdyttämään saatiin Jussi (älä nuku, mulla on tylsää) Sihvonen. Aunoa huoltajana paikkaamaan tullut Jussi oli saanut tehtäväänsä nopeat ja yksinkertaiset ohjeet: (Moi, vitoseen ja hymynaamaan energiajuomaa, moi!)

Myös jo kuuluisaksi käyneitä punaisia kynsiä korjailtiin bussissa edellispäivän taistelun jäljiltä. Samaan aikaan kevään abiturienttikaksikko Kosonen-Madsen yritti kuumeisesti kahlata viimeisiä sivuja In Touchista perjantain englanninkirjoituksia ajatellen. Sihvosen -well well -small talk lienee siivittänyt tytöt loistosuorituksiin É

Etupenkillä oli melko hiljaista Jonin läsnäolosta huolimatta. Tomi ilmeisesti hioi kuvioitaan seuraavan päivän Hurrikaaniottelua ajatellen, Juhan kaiketi samalla Tuunaillessa pelijuttuaan ja loput olivat ilmeisesti liian jännittyneitä illan ottelusta tehdäkseen mitään.

Kangasala otti meidät lämpimästi vastaan torstai-illan kotiotteluunsa. Peli ei kuitenkaan noussut historiankirjoihin kirjattavalle tasolle tunnelmankin jäädessä siitä mitä edellislauantaina oli puolivälieräottelussa LP Kangasala-Oriveden Ponnistus kuulemma nähty. Rummut löivät silti kuten Salohallissa ja paikalle oli myös saatu Liiga Euraa tulevallakin kaudella luotsaava Jukka Koskinen sekä Oriveden käskyttäjä Tumppi Alatalo, jotka eivät välttyneet kyselyiltä hawaijipaidoista ja bermudan shortseista.

Edellisvuosista poikkeava välierävastustaja tuo vähintäänkin uutta mielenkiintoa otteluihin. Tosin Pihtiputaan johtaessa omaa semifinaalisarjaansa Hämeenlinnaa vastaan ja LP Viestin johtaessa omaansa, on ihan realistista, että plokittaret saadaan tänä keväänä kuitenkin vielä Salohalliin. Viestittärille jäisi siinä tapauksessa enemmän tuota paljon toivottua bussiaikaa kynsien laittoon ja luultavasti myös parin kasin pelaamiseen É

Tuota ennen olisi itse kunkin kuitenkin pelattava muutama peli. Kauden noin 8. kohtaaminen (kun harjoituspelitkin lasketaan) LP Viestin ja LP Kangasalan välillä nähdään lauantaina Salohallissa klo 17. Muistutuksena Salohalliin tulijoille, että aina ei ole huono juttu jos -näkee punaista-!

-Sini-