LP Viestin tiukka viikko alkaa kotiottelulla Jymy-Volleyta vastaan

LP Viestin paluu Mestarien liigan pelireissulta Istanbulista kotimaiseen Mestaruusliigaan on hurja: yhdessä viikossa kolme peliä! Kaksi otteluista pelataan kotona, kun maanantaina Salohalliin saapuu JymyVolley, torstaina Hämeenlinnan Lentopallokerho ja perjantaina LP Viesti puolestaan matkustaa Kuopioon Puijo Wolleyn vieraaksi.

Maanantain vastustaja, JymyVolley on pelannut tammikuussa neljä peliä, joista kolmesta se on poistunut voittajana. Tuoreen Suomen Cupin voittajan, LiigaPlokin, JymyVolley pakotti aiemmin tässä kuussa viidenteen erään ja sai siitä palkinnoksi pisteen sarjataulukkoon.  

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sanookin, että JymyVolley on täysin eri joukkue kuin syyskaudella:

-Nurmo on selkeästi parantanut peliään uuden ulkomaalaispelaajan myötä ja napsinut hyvin pisteitä tämän vuoden peleistä (yksi 3-0 –voitto, yksi 3-2 –tappio ja kaksi 3-2 –voittoa). Vastus tulee olemaan huomattavasti kovempi kuin syyspuolella ja odotankin tiukkaa peliä maanantaina.

-Lähdetään taistelemaan kotivoitto Nurmosta, koska haluamme pysyä runkosarjassa ainakin neljän parhaan joukossa, että saadaan puolivälieriin kotietu. Se sijoitus on omissa käsissä, mutta kahden parhaan joukkoon pääsemiseen tarvitaankin sitten jo muiden apua.

JymyVolleyn riveihin liittyi tammikuussa uusi yhdysvaltalaispelaaja Maddie Haggerty, joka on neljässä pelaamassa ottelussa ollut yksi joukkueensa kovimmista pisteiden tekijöistä. Viimeisimmässä viisieräisessä pelissä Puijo Wolleytä vastaan Haggerty teki kentän suurimman pistemäärän 26/+18. Joukkueessa on toki myös muita mielenkiintoisia nimiä, kuten salolaisille tuttu ja rakas Kaisa Nyman (os. Jokinen) sekä taitava passari Annina Keinonen.

Tervetuloa kannustamaan!