LP Viestin pudotuspelit alkavat torstaina Huittisissa

LP Viestin pudotuspelit alkavat torstaina Huittisissa

LP Viesti aloittaa kauden 2019-2020 pudotuspelit torstaina 12.3. LP-Vampulaa vastaan vieraskentällä. Salolaisia vastaan asettuu viimeksi marraskuussa kotonaan hävinnyt joukkue, joka on myös voittanut kaikki kauden kohtaamiset LP Viestiä vastaan.

LP Viesti on hionut kuvioitaan kevään tärkeimpiin otteluihin neljän päivän leirillä Kisakallion Urheiluopistolla.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kertoo valmistautumisen sujuneen hyvin, vaikka täydellä kokoonpanolla ei olekaan voitu treenata.

– Tekeminen on ollut hyvää ja luottavaisin mielin lähdetään puolivälieriin. Olemme saaneet pari harjoitusta sellaisella kokoonpanolla, jolla todennäköisesti torstaina lähdemme pelaamaan.

– Tietysti loukkaantumiset vaikuttavat ja haittaavat niin harjoituksia kuin pelejäkin. Torstaina ainoa varma poissaolija on Eveliina Rautiainen, muiden tilanne katsotaan pelipäivänä. Tällä hetkellä suurin haaste on saada kaksi passaria kokoonpanoon, kertoi Lemminkäinen.

LP Viestin historiassa ollaan ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa joukkue ei ole pudotuspelien suurin ennakkosuosikki. Lemminkäisen mukaan salolaisilla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet voittaa jokainen joukkue, jos vaan peli saadaan omalle hyvälle tasolle.

– Me itse tiedämme mihin pystymme ja uskomme siihen.

Kapteeni Anna Czakan odottaa muun joukkueen tavoin pudotuspelien alkamista.

– Näissä peleissä on aina oma tunnelmansa ja tietenkin latautuminenkin aivan erilainen.

– Runkosarja lopetettiin ikävästi kuuteen tappioon, mutta silti näen, että pelio oli nousujohteista ja parissa viimeisessä pelissä nähtiin kunnon taistelua, jota todellakin tarvitsemme tulevissa kamppailuissa. Kisakalliossa on ollut hyvä keskittyä harjoitteluun ja pelikirjan viimeistelyyn.

LP-Vampula – LP Viesti torstaina 12.3. klo 19:00