LP Viestin ottelut Ruudussa

LP Viesti esiintyy tällä kaudella Ruutu Urheilu Tv-otteluissa mukavan tiheään tahtiin. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus hankkia pelit nähtäväksi ja samalla tukea hieman seuraakin. Toki näet kaiken muunkin Ruutu+ lentopallon ja ohjelmiston!

Hanki Ruutu+ ja Suomen paras urheiluaiheinen viikkolehti Urheilulehti (digi&print) 3 kuukaudeksi hintaan 39,99 € (tilaus jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassaolevana tilauksena hintaan 13,95 €/kk)

Ruudun avulla seuraat oman joukkueesi pelejä suorana ja tallenteena. Pysyt joukkueen mukana vierasmatseissakin! Ruutu kulkee mukana älypuhelimessa ja katselu onnistuu myös tietokoneen tai vaikka älytelevision kautta. Oman joukkueesi otteluiden lisäksi samalla Ruutu+-tilauksella näkee koko Ruudun tarjonnan: lentopallon Mestareiden liigan matseja ja EM-karsinnat, useat jääkiekkosarjat, Serie A:n futismatsit ja muun urheilukattauksen, kansainvälisiä sarjoja, leffoja ja kotimaisia suosikkeja, kuten Syke tai Vain elämää. Nappaa Ruutu mukaan ja tuet samalla omaa seuraasi!

Tilauksen pysty tekemään täältä: https://kauppa.ruutu.fi/lentopallokampanja

Ja muista meidän koodi, jotta myyntiprovikka napsahtaa seuralle:
LMLNVIESTI

Tässä loka-joulukuun LP Viestin pelit Ruudulta:
10.10. LP Viesti – LP Kangasala
18.10. LP Viesti – LiigaPloki
22.10. LP-Vampula – LP Viesti
29.10. Nurmon Jymy – LP Viesti
4.11. LP Viesti – Nurmon Jymy
9.11. LP Viesti – Hämeenlinnan Lentopallokerho
21.11. LP Kangasala – LP Viesti
29.11. LP Viesti – Asterix Beveren (Belgia) CEV Cup