LP Viestin kapteenit, 10-vuotisjuhlavuoden kirjoitukset – Osa 6, Hillaelina Hämäläinen

Kausi päättyi kultaisissa tunnelmissa jo aikalailla kuukausi sitten. Finaalisarja oli tiukka ja hyvin tasainen niin kuin jälleen ennakkospekulaatioissakin kaavailtiin. Tällä kertaa meidän joukkue oli tiiviimpi ja vahvempi vieden sarjan monen yllätykseksi suoraan 3-0. Oli kunnia olla osa tätä hienoa joukkuetta, mutta oli myös kunnia päästä nostamaan pokaali upean kotiyleisön edessä ja jakaa kokemus teidän kanssanne.

Haluan korostaa joukkueemme tiiviyttä ja yhteen hiileen puhaltamista tavoitellessamme tuota kaikkein kirkkainta loppua. Jokaisen rooli oli äärimmäisen tärkeä ja korostui mitä pidemmälle kausi eteni. Joukkueessa kukin tiesi oman roolinsa ja vastuunsa. Jokainen valmentaja, koko valmennustiimi ja me urheilijat teimme joka päivä töitä parantaaksemme joukkueemme kilpailusuoritusta. Koen, että joukkuehenki ja yhteenkuuluvuuden tunne vaikuttivat äärimmäisen paljon joukkueemme suoriutumiseen, sillä ne loivat turvallisuutta ja vahvistivat itseluottamusta.

Haluan kiittää faneja ja tukijoita niin Salossa kuin myös muualla Suomessa. Te olette niitä, jotka luotte upean tunnelman halleihin illasta toiseen, mahdollistatte toimintamme ja mikä tärkeintä olette tukenamme myös niinä vaikeina hetkinä. Syvimmät kiitokset myös jokaiselle talkoolaiselle. Ilman teitä ottelutapahtumat eivät olisi mitään. Mahdollistatte meille pelaamisen upeissa olosuhteissa illasta toiseen. Kiitos siitä!

Haluan myös kiittää koko LP Viestin yhteisöä kaikesta tuesta ja luottamuksesta matkan varrella. Suurin kiitos menee kuitenkin itseoikeutetusti joukkueelle. Matkamme oli monivaiheinen ja välillä kivikkoinenkin. Suuri rikkaus oli, että pysyimme yhdessä alusta loppuun. Jokainen uskoi mahdollisuuksiimme ja tiukoissa paikoissa olimme lopulta parhaimmillamme.

Yksi aikakausi on tullut päätökseen ja on minun aikani hyvästellä. Yhteinen matka on pitkä ja tarinoita sen varrelta tuhansia. On ollut hyvin erilaisia joukkueita ja jokainen on aina ollut omalla tavallaan erityinen. Olen äärimmäisen kiitollinen, että sain olla osa tätä hienoa yhteisöä niin monen vuoden ajan. Mieli on hieman haikea, mutta nyt on aika mennä eteenpäin, kääntää uusi sivu ja katsoa mitä tuleva tuo mukanaan. On siis aika kiittää koko LP Viesti perhettä. Kiitos Salo ja LP Viesti!

Hiltsu