LP Viestin kapteenit, 10-vuotisjuhlavuoden kirjoitukset – Osa 2, Riikka Arminen

LP Viestin 10-vuotisjuhlavuoden kirjoituksissa LP Viestissä toimineet kapteenit kertovat keväällä 2018 kirjoitetuissa blogiteksteissään pelivuosistaan nimenomaan kapteeniin silmin katsottuna. Sarjan toisen osan kirjoittaja on passari Riikka Arminen, joka toimi LP Viestin kapteenina kausilla 2009-10 ja 2011-12.

– – – – – – – – – –

Aika on vierähtänyt nopeasti ja peliurani lopetuksesta on kulunut jo 6 vuotta. Muistot ovat kuitenkin tallella ja peliajat tulevat aika ajoin mieleeni eri yhteyksissä. Kaikkia asioita ei osaa aina arvostaa hetkessä vaan asiat muuttuvat vielä merkityksellisimmiksi vuosien myötä.

Ensimmäiset lentopallo-oppini olen saanut Salon Urheilutalolla seuraten siskoni jalanjälkiä. Pikkuhiljaa harjoitusmäärät kasvoivat ja lentopallo vei minua rippikoulun ja lukion myötä hetkeksi muualle. Viimeiset vuoteni sain kuitenkin pelata LP Viestissä.

Erityisen iloinen olen siitä, että olen saanut edustaa liigatasolla synnyinkaupunkiani Saloa, jossa myös lentopallo-oppini sain. Muistoissani on hyvin Salon Viestin ensimmäinen SM-liigamitali ja hiljalleen alkoi rakentua LP Viesti. Pelasin LP Viestissä kaudet 2008-2012 ja nämä vuodet tarjosivat minulle hienoja kokemuksia ja mestaruuksia. Mestaruudet totta kai olivat niitä mitä tavoiteltiin, mutta ennen kaikkea joukkueen kanssa yhdessä koetut hetket olivat niitä arvokkaimpia.

Suurimpia asioita mitä lentopallo on pystynyt minulle tarjoamaan ja josta on ollut hyötyä myös työelämässä, on ollut ryhmässä toiminen. Joukkueurheilu vaati monien asioiden yhteen sovittamista sekä ennen kaikkea joukkueen hitsautumista yhteen.

Hyvä joukkuehenkikään ei aina riitä vaan joukkue tarvitsee myös taustajoukot, jotta paletti toimii kokonaisuudessaan ja LP Viesti on tästä ollut hyvä esimerkki. Menestyessään joukkue saa tietysti aplodeja, mutta yhtä suuret kiitokset kuuluvat myös kaikille niille, jotka ovat olleet auttamassa joukkueen menestymistä.

Olen ylpeä ex-lpviestiläinen ja vaikka lentopallo ei arjessani enää ole mukana, jäävät kuitenkin kaikki muistot ikuisiksi ajoiksi mieleeni.

Kiitos kaikille, joiden kanssa sain kulkea matkaa LP Viestiä edustaen.

Onnea 10-vuotiaalle LP Viestille!

Riikka Arminen

– – – – – – – – – –

Sarjassa seuraavana on Kaisa Nyman (s. Jokinen).