LP Viestille 3-0 voitto loukkaantumiskierteessä olevasta Hämeenlinnan Lentopallokerhosta

0-3 (11-25, 19-25, 20-25)

LP Viesti pelasi perjantai-illalla Hämeenlinnassa vaihtelevan pelin. Ensimmäiseen erään vierailijat tulivat todella kovaa tilanteiden ollessa salolaisille jopa 0-7, 1-9 ja 4-17. Hämeenlinnan Netta Hyttinen loukkaantui erän alkupuolella ja se sekoitti kotijoukkeen peliä entisestään. Ensimmäinen erä LP Viestille selvin numeroin 11-25.


Toiseen ja kolmanteen erään valmennusjohto painotti ensimmäisen erän kaltaista terävää peliä, mutta molempien erien alussa Hämeenlinnan Lentopallokerho oli kuskin paikalla. Toisessa erässä vastustaja oli LP Viestin hyökkäysten edessä niin torjunnassa kuin puolustuksessakin ja johti erää 12-8. Sen jälkeen alkoi salolaisten nousu ja tilanne oli hetkessä 12-18. Kolmannessa erässä lp viestiläisillä heikot hetket johtuivat suurimmaksi osaksi vastaanoton haparoinnista. Molemmissa erissä LP Viesti kuitenkin sai puolivälin tienoilla juonesta kiinni ja meni suhteellisen selviin erävoittoihin.

Tomi Lemminkäinen:

– Pelattiin hieno ensimmäinen erä. Vastustajalta puuttuu maajoukkuepelaajia, joten näillä kokoonpanoilla sellainen tulos, joka pitää tullakin. Tasainen esitys koko joukkueelta, kun kaikilla 8-14 tehtyä pistettä. Victoriia Tuchashvili käytti kaikkia pelaajia, kun suurin määrä passeja yhdelle pelaajalle oli 17.


LP Viestin parhaana palkittiin Katarina Pilepic, Hämeenlinnan Lentopallokerhosta Salon Viestin kasvatti Roosa Heikkiniemi. PROliberoksi valittiin LP Viestin Eveliina Rautiainen.