LP Viestiin seuran historian ensimmäinen hollantilaispelaaja

LP Viestiin seuran historian ensimmäinen hollantilaispelaaja

LP Viesti on solminut 1-vuotisen sopimuksen hollantilaisen yleispelaajan, Anniek Siebringin, kanssa. 23-vuotias yleispelaaja saapuu Saloon Saksan Bundesliigasta, jossa hän edusti kaksi edellistä kautta VFB Suhl LOTTO Thuringenia.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kertoo, että tietoja uudesta pelaajasta saatiin ex-lp viestiläiseltä Roosa Koskelolta ja mm. Plokia ja Vampulaa edustaneelta Taylor Brunsilta.

-Saimme sekä Roosalta että Taylorilta positiivista viestiä Anniekin peliesityksistä Saksassa. Hänellä on jo muutaman vuoden kokemus ulkomailla pelaamisesta ja vaikka Saksassa hän sai peliaikaa vaihtelevasti, niin Bundesliigan taso on Mestaruusliigaa kovempaa.

-Odotan innolla ensi kautta LP Viestissä. Seura mahdollistaa taistelun mitaleista sekä pelaamisen Mestarien liigassa. Toivon näkeväni teidät pian ja terveenä Salossa, viestittää Anniek.

Joukkue alkaa Anniekin jälkeen olla aikalailla valmiina, mahdollisesti mukaan tulee vielä yksi yleispelaaja kotimaasta.

-Mielestäni joukkueen suomalaisosasto on kovempi kuin viime vuosina, mutta niin pitääkin olla, koska seitsikossa tulee olemaan maksimissaan kolme ulkomaalaista. Kova kausi on taas edessä pelimärän suhteen ja vaikka Kuusamo ja Kangasala tuntuvat voittaneen viime kevään ja tulevankin kevään mestaruuden, niin kyllä me lähdemme tiukasti haastamaan kaikkia joukkueita, toteaa Tomi.

Kuvat: Steve Lahdsiedel

Anniek Siebring, Hollanti
Syntymäaika 13.5.1997
Pituus: 180 cm
Pelipaikka: yleispelaaja
Seura 2018-2020: VFB Suhl LOTTO Thuringen, Saksa