LP Viesti – WoVo, nimi maskotille, Silja Line, Harri Hylje, taksien SM – onpa lauantaina ohjelmaa!

Hei! Minä olen LP Viestin uusi maskotti, lumipantteri. Kävin jo kerran esiintymässä teille Salohallissa – mun omassa “kotiluolassa” – edellisessä meidän hienojen naisten kotiottelussa. Silloin mulla ei vielä ollut nimeä, mutta ensi lauantaina, 17.2. teidän äänestystuloksen perusteella julkistetaan nimi, jota sitten “tottelen” jatkossa. Toivottavasti teitä tulee oikein paljon paikalle, lippuakaan ei tarvitse maksaa kun ottelun isäntä Silja Line tarjoaa vapaan pääsyn! Ja samalla voitte tavata mun Silja Line -kollegan Harri Hylkeen. Pistetään oikein iloiset koko perheen pirskeet pystyyn! Tervetuloa!

– – –

LP Viesti ja WoVo Rovaniemi koko perheen lentopallolauantaissa

Viikonloppuna myös taksiautoilijoiden SM-turnaus Salohallissa
LP Viesti palaa lauantaina lentopallon Mestaruusliigaan kahden viikon pelitauolta. Voitokkaan tammi-helmikuun vaihteen Lapin Rovaniemen ja Koillismaan Kuusamon pelimatkan jälkeen joukkue on harjoitellut tiiviisti niin punttisalilla kuin lajiharjoituksissa Salohallissa – osin myös parannellut muutamia vammoja. Toipilasosastolta Eeva Puukka on jo ollut mukana muutamassa lajiharjoituksessa, ei toki vielä täydellä panostuksella. Ronja Heikkiniemi on keskittynyt muihin kuin lajiasioihin.

– Joukkueen harjoittelu on sujunut erittäin hyvin viimeisen parin viikon aikana edellisen ottelun jälkeen, kommentoi päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.
Lauantaisen ottelun vastustaja WoVo Rovaniemi on jokseenkin eri joukkue kuin lokakuun lopulla Salossa 3-0 -tappion kärsinyt kokoonpano. WoVo on saanut riveihinsä uusia pelaajia, mm. ulkomaalaisvahvistukset, yleispelaaja Cassie Stricklandin (USA) ja keskipelaaja Ekaterina Klimovan (RUS) sekä kotimaasta libero Outi Polson. Heidän ja rovaniemeläisen perusrungon turvin WoVon viimeiset ottelut ovat olleet nousujohteisia: LP Viestiä vastaan yksi erävoitto, Pölkky Kuusamoa vastaan kaksi erävoittoa ja viimeksi kauden ensimmäinen otteluvoitto LiigaPlokia vastaan. Noilla pisteillä Teemu Mäkikyrön valmentama joukkue nosti itsensä kamppailuun puolivälieräpaikasta – ja samalla suorasta säilymisestä liigassa.

Salohalliin WoVo ei tule suosikkina, mutta juuri tuo nousujohteinen pelin parantuminen laittaa myös LP Viestin varpailleen: vieraisiin ei voi suhtautua “helppona nakkina”. Ja sitähän LP Viesti kokeneena joukkueena ei teekään.
– WoVo on tällä hetkellä erittäin hyvässä vireessä ja ottanut pisteitä kärkijoukkueilta. Lauantaina molemmilla joukkueilla on kovat panokset kun me taistelemme runkosarjan kärkisijoista ja WoVo pudotuspelipaikoista, muistuttaa Lemminkäinen.
– Runkosarjan voitosta käydään kovaa taistelua ja siihen on vielä mahdollisuudet kolmella joukkueella. Taitaa olla ainutlaatuista Mestaruusliigan historiassa tässä vaiheessa kautta, arvioi LP Viestin päävalmentaja.
WoVon eteläiseen Suomeen tekemän pelimatkan pääottelu pelataan ilman muuta sunnuntaina Huittisissa: LP-Vampula-WoVo -pelissä ratkaistaan hyvin paljon kamppailussa liigan kahdeksannesta sijasta. Paljon, mutta ei vielä lopullisesti, sillä joukkueet kohtaavat vielä seuraavana sunnuntaina Rovaniemellä. Lisäksi WoVo pelaa sen jälkeen runkosarjan kaksi viimeistä peliään kotisalissaan.

Lauantain Salohallin ottelu on nimetty koko perheen lentopallolauantaiksi: otteluisäntä Silja Line antaa perheille mahdollisuuden tulla kokonaisuudessaan katsomaan peliä ilmaiseksi, lapsille (50:lle ensimmäiselle) on jaossa pillimehua ja aikuisille otteluisännän etuseteleitä. Lisäksi LP Viestin uusi maskotti, lumipantteri, saa äänestystuloksena itselleen nimen.
Jo ennen Mestaruusliigan ottelua Salohallissa pelataan lentopalloa, kun LP Viesti järjestää taksiautoilijoiden SM-turnauksen, joka jatkuu vielä sunnuntaina. Turnauksessa on mukana 8 joukkuetta eri puolilta Suomea.

LP Viesti – WoVo Rovaniemi Salohallissa la 17.2.2018 klo 17.00
Taksiautoilijoiden SM-turnaus la 17.2.2018 klo 9.00 alkaen klo 15 saakka, sunnuntaina 18.2. klo 10.00 alkaen, finaali klo 15.